Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba 70% biti domaci proizvoda na policama ...treba zabraniti velikim kupoprodajnim lancima da invenstiraju u tudju industriju,nego da se pocnu baviti domacim Bosansko i Hercegovackim proizvodima..kao i zaposljavati mlade i skolovane radnike..
bio sam tamo.. nije jeftino ali je zato vrlo nekvalitetno
Ja mnogo volim da jedem pohovano meso žirafe...
a prva slika turski uvozni paradajz,kupe na hecopromu pa govore raji da je organski,domaci,itd
Ako je ovaj paradajz u ovoj ambalaži "Tomato" na kojoj nema ništa na našem jeziku (bar ne u prvom planu) naš, onda se stvarno neka budala bavi kod nas uzgojem takvog paradajza. Saće neko reći da je to ambalaža za strano tržište. I da jest, gdje je za naše? Umjesto da piše "jarane naš paradajz 100%" da svakom bude sve jasno. Da ne pričam o slučaju da je ovo uvozni paradajz koji prodaju kao domaći.
jedimo zdravo i svjeze kuhajmo svakl dan i unutrasnji organi ce bit okey samo kuhano salata buranija grah lecha i samo domace od seljaka
Domace al skupo u p.m..zato raja i ne zeli da kupuje domace
Lijepo,lijepo.