Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici su naravno protiv jer su polupismeni po kriteriju podobnosti i rodbinskih veza i uhljebljeni u ova preduzeca, pa ako bi ih privatizovali vrlo brzo bi bili zamjenjeni strucnim kadrovima koji danas propadaju po biroima. Ko je to ikada mogao da se zaposli u Elektroprivredu BiH na regularnom konkursu ????
Bravo! Dobar potez. Po ovakvim pitanjima se treba gledati, koga birati, i koga ne birati. Ako neko proda juvele BIH, samo da sprijeci lose rezultate na izborima, onda ga glasno i daleko treba protjerati. Te bu.dale nasem narodu i nasoj zemlji samo stete!