Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
foodilovo loodilo nema kraja... da se obratim onome sto mi krsi prava... hahahaha
Umjesto da usvoje zakone o dohotku i doprinosima da rasterete poslodavce kako bi mogli povecati znacajno plate radnicima , oni mijenjaju u zakonu rijec dužan u može. Ovo ni u Monti Pajtonu nema .
Bošnjo dobri prepošteni hadžija još fura robove.
Vrh, nema dalje! Koje olakšanje UPM.
Zalis se poslodavcu = otkaz
I poslodavci njima otkaz poslije prijave!
Obratiš se poslodavcu i dobiješ upozorenje da ako se opet obratiš slijedi otkaz!
auuu jeste zastitili radnike u pm...a borce i sehidske porodice zaposljavate po javnim preduzecima, da vam hamale i rupe krpe, po godinu dana pa onda noga u guzicu, nakon godinu dana, ili ih nekom pukom srecom produzite ugovor ali obavezno se pravi prekid, da nemogu po zakonu nakon tri godine steci pravo na stalno uposlenje, drzite ljude u neizvjesnosti po pet sest godina tako rade...foliranje zakona od zakonodavaca..
Pojedinci u firmi comtrade rade mobing
uvijek se moglo obratit...al poslodavac te ne benda ni 5 posto
Jest vala i bila glupa ova odredba-
Sponsored by: American Embassy. No real content or substance.
😆😆😆😆