Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da je skok sa motkom jebote cuj drugi pokusaj hahahaha! Jao drzave xD
Ovo je pravo dobra vijest ...??? Vjetropark je TREBAO BIT GOTOV, ali POČETAK radova KASNI i OČEKUJE se DRUGI POKUŠAJ ...!?!
Robovlasnici englezi ce uzimati profit, jer kriminalci prodaju drzavu za sitni car.
kako su meni ove vjetrenjace ruzne...kad ih vidis na stotine negdje u prirodi..ruzno brate..nekako mi lakse podnijeti polja solarnih panela
bas su lijepe onako na ravnici gdje nema nicega
Da je kako ovo 100 godina onih 200 godina Bice und lako.
Oprao,pardon.
Super je ovo sve, ekologija itd...ali mislim da je neko dobro oprosti pare.
Pa dobro ove stvari i treba graditi isplati se, a i ekoloski je dobro
U ovaj Dodikland ko god hoce da ulozi kasnije se predomisli, ne znam zasto. Isto je bilo i sa Rusima, Kinezima i ostalima. Dodju, kazu ulozicemo i poslije ispare.
2018. treci pokusaj, 2020. cetvrti pokusaj .... i tako sve pred izbore.
Koliko mi je poznato da u Mostaru, odnosno na Podvelezju se treba graditi tako nesto.Da li je u Podvelezju planirana gradnja pocela prije gradnje kod RS ili poslije mi nije poznata.Ni to mi nije vazno, vec samo saznanje da ce se graditi.Kad znam o tome, ne mogu se sa clankom ili izjavom sloziti.
Samaranje qurca..
Oho....šta je sa Podveležjem Gornjim?Podveležje Donje je sada Mostar...Šta kažu Svila,Hurda,Ramiz J.,Penga i ostali intelektualci ispod repetitora...ništa,ne znaju oni ni osigurač promijeniti,a kamoli nešto drugo...fašisti podveleški....
Jao sto sam iznenadjen. vijest me zatekla nespremnog.
i ja kad guzim, ako prvi put ne bude bas najbolje, pokusam i drugi put
Da se nisam naučio kopat' kanale, cijeli život bi bio fizički radnik
Izgleda za im zalet nije bio baš najbolji pa će to pokušati promjeniti u drugom pokušaju.Uz vjetar