Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima bolan Bosne svugdje......i kome sad dodo prica da ne postuje BiH ???????
Super potez! Sjeverna Bosna je sad povezana i sa Crnom Gorom! Treba nam što više ovakvih konekcija! Bravo BIH! Idemo dalje!
BH Airlines vozi iz Banja Luke... Nešto ne vidim "RS Airlines", ja mislim da ta avio kompanija posluje samo na Aerodromu Trebinje :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja letio '97, bl tivat, jatom, provjerite malo prije nego napisete vijest
Na 134 k.... Ih nabijem
Sta imate svi protiv ovog aviona? Kad budete letjeli iz Sarajeva za Cirih, Istanbul ili Kopenhagen vidjecete da nema nikakvih problema. Malo je bucniji i sporiji, ali to je to. I na kraju radje letim sa B&H Airlinesom za Cirih za 200€ nego sa Croatia, Adria, Lufthansa ili Austrian za 300€. Hem je nasa firma, hem su nasi radnici.
Super sad ce lakse Bosanci na rad u Crnu Goru
Crna Gora cvijeta od napretka I posla
Imal ko muda sjesti u ovaj traktor?
Ja sjedim jednom sedmicno na liniji Sarajevo - Cirih. Kakav vi problem imate sa ovim avionom? Sto je propelerac? Ja i???
Sporo ali ipak se povezuju komšije... nije ni čudo i sam sam se uvjerio koliko malo su Bosanci i Herz. zainteresovani za CG kao destinaciju ako sam pitao 10 u vezi putovanja u CG devet je odgovorilo da nije nikada bilo i da nije baš zainteresovano a možda su samo Sarajlije u pitanju... Viva Montenegro !!!
Nesto meni skupa karta za let avionom sat vremena...
pa nije jeftina (low cost) avio kompanija. Let Berlin-Sarajevo 50€ u jednom smjeru sa germanWings..
Dobre ove crnogorke nezasite
Tanjiceeeeee
Ma pih..kakva Crna Gora...na Hvaru uvijek turistickih atrakcija...dodjite gledat zvijezdice kak se sepure po Jadranu.. www.index.hr/black/clanak/sezona-posjeta-slavnih-je-pocela-slavna-voditeljica-stigla-na-hvar/757209.aspx
Slavna voditeljica. Boze, koja glupost.
Pa da je slavna,je...ak nista drugo dobra je promocija za Hrvatsku. Osobno me to ne jebe,ali stranci puse sve te glumce,pjevace,sportase i razne zvijezdice,biznismene...i to ne bi vjerovao koliko...lokalci jedva da ih dozivljavaju...gosti ko i svi ostali,jedino kaj puno vise potrose
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U stvari između Republike Srpske i Crne Gore! Balije ljetuju u turskoj i neumu...
woooow, ja sam mislio da je user sa imenom GU(Ž)LJENJE ZMAJEVA retardiran ali izgleda da si ti veći retard od njega
@smisao.besmila smješan si
Ako nista, piloti ce uzivati. Strani piloti su misljenja da je ovo jedan od najatraktivnijih aerodroma za slijetni prilaz.
Odes do budve pa se okrenes pa sljeces medju brdima na kratki aerodrom.
Sviđa mi se ovaj naziv "bivša Jugoslavija". To mediji i političari obilato koriste. Svi znamo ako postoji bivša Jugoslavija, jednog dana ćemo da pričamo o budućoj Jugoslaviji. Bitno je to dvoje razgraničiti da ne bi došlo do mješanja pojmova.
ja imam bivesg muza ali taj nece biti buduci muz.
Odlično. Nisam ni pomislio da bi bivši trebao biti budući. Bivši je zato što nije bio dovoljno dobar. Zato ga zoveš bivši. Ako se kockice slože, jednog dana ćeš imati budućeg ali to neće biti onaj prethodni već neki drugi, bolji. Eto vidiš da ima logike.