Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto pozitivno
Jelah, privredni gigant, naselje s oko 5.000 stanovnika te preko 8.000 radnih mjesta
ja se i dalje radujem vise gospodinu KURCU
Pijana semsa Jeli vise volis osunecene ili neosunecene.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bravo za ovo... :)
Dobra senzacija za mamurluka kako bi doboro dosla arapima
ssuuuuperr..samo naprijed BOSNO...podrzimo svoje,,evo ,,jutros kad krenete po hljeb i mlijeko,,ne kupujte Dukatovo ,,Alpsko i sl..kupite neko nase mlijeko.. time ste stavili markicu u dzep nasem djetetu ...pomozimo sami sebi,,,
Eh, zbog nase vode ce mrtve glave padati...kad tad...
pa imamo vode možemo podmirit sve arapske zemlje samo ne znamo mi ciljati na pravo tržište
hahahahaha halal certifikat za vodu i luksuzna staklena boca!?
Čija je riječ halal a čija certifikat i na čijem je ovo jeziku i što znači akademici i intelektualci sarajva
možeš ti i bolje sine. pa kaže:
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel to moguće da ćemo arapima da prodamo vodu,uh,a ja mislio nema ništa od nas,al nebi me čudilo da neko od naših i to usere,pošalje zatrovanu vodu,dodik bi je prvi zatrovo
Nek je hairli !!!
Sprema se Bosnjacko ekonomsko proljece. Imamo desetine jakih firmi a podrska u smislu kupovine domacih (vrlo kvalitetnih) proizvoda je svakim danom sve veca. U ovoj godini Sarajevo ce posjetiti 1 000 000 turista i nek ostave po 50 eura eto mase novca u obrt. Treba samo pojacati inspekcije da se novac ne slijeva samo u privatne djepove nego da i drzava omasti malo inace suhe brkove. Ima i svijetlih trenutaka da jebe jez jeza.
De odvadi malo Znas li ti koliko je milion?
kajmak I ajar kad bi izvozili bi bio pun pogodak!
mogu li i ja onaj svoj kajmak od moje šarke da prodam u toj zemlji
Ponos Bosne :)
ovo je vijest,,, a ne ona go,vna politicarska
Ima nas koji već odavno izvozimo svoje proizvode na bliskoistočno tržište ali se time ne qrčimo. Prema tome, autoru članka savjetujem da izmjeni naslov tako što će izmedju "proizvoda" i "isporučen" dodati "široke potrošnje"
Veliki korak za našu vodu...!!!!! TOOO :D ...Naprijed Oazo,naprijed Dijamantu!!!