Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je viša za 0,2 posto nego u istom mjesecu prošle godine HAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHH A cjene potrosacke korpe veca za 34% Broj pasa na ulicama veci za 600% Broj ubistava, teskih razbojnistava..300% Porast nezadovoljsta gradjana a bogami i seljaka 500%
kolko ono rekoše da ima drzavnih sluzbenika u institucijama bih.. 23 000. sve jasno.
Ako želite početi zarađivati bez puno truda, trebaju vam samo ove 3 stranice i Paypal račun: http://www.ayuwage.com/?reg=242607 http://www.innocurrent.com/?reg=242619 http://www.clixsense.com/?7716910 Innocurrent je vjerovatno i najbolja od ove 3, jer omogućava da od svakog aktivnog referrala zaradite 0.10 $. Naravno da postoji puno stranica koje su prevara, ali sa ove 3 stranice imam iskustva, više od 5 godina su aktivne i šalju mi uvijek novac.
Cuj 829 KM. Onda me neko krade, kome da se pozalim jer moj prosjek je daleko manji.
JA KAD BI IMAO OVU PLATU OD 829,00 ZIVIO BI KO CAR
Jao debila ovdje koji očito ne razumiju šta je prosjek. Ne uračunavajte ovo, ne uračunavajte ono, nije ovo prosjek jer političari dižu prosjek. Bože dragi. Ja predlažem klixovcima da odu malo na Crni vrh, pitaju prvog cigu kolika mu je plata i onda napišu članak "Prosječni Bosanac zaradi 35 maraka mjesečno i radi kao skupljač starog željeza". Valjda će tada biti dovoljno prosječno.
a kad i ako udjemo u evropu, cijene 300% gore
Politicari jedu meso,mi kupus. U prosjeku svi jedemo sarmu !
@RvP&WR hahahahaha :)
Prosjek plata svake balkanske zemlje dizu uhljebi sa svojih par hiljada evra u odnosu na sirotinju. U BIH je situacija najgora jer nijedna zemlja nema ovoliko administracije-tri predsjednika, 17 ministarstava, 11 sudova itd itd. Zamislite tek sta je tu ako su digli prosjek na samo 829. Pa realni prosjek je 200 evra.
nemam ni 300 a radim kao konj
Nemam puno da kažem osim sramota. Bosna je zaista najljepša zemlja na svijetu, barem u mojim očima, i stvarno je žalosno šta se ovdje dešava. Toliko mržnje i nacionalizam a narod nema ništa. Naši političari su krivi za sve i briga njih za nas. Povraća mi se majke mi
@murijanekduva95 "Toliko mržnje i nacionalizam a narod nema ništa." A ko se toliko pali na tu mržnju i nacionalizam, ako ne upravo taj narod?
Samo kažem da umjesto da se borimo za budoćnost ove zemlje mi se i dalje mrzimo kao da je još uvijek 1993 jbg svi smo jadni
Naših 300 i premijerskih 3000, tako se dobije "prosjek"
Taj prosjek pravi ogromni broj lezihljebovica sa budjeta sa enormnim platama, prosjecna plata obicnog covjeka je daleko ispod toga negdje u rangu sa penzijama, zalosno, jadno da jadnije ne moze biti.
Gospođo, ja samo čitam vijest, a vi gdje ste zaposleni tamo tražite platu...ja samo vijest čitam, da Bog da je nikad nisam pročit´o.
Prosječna plaća je 500KM realno je kako možete stavit u taj prosjek i parlamentarce i savjetnike koji imaju plate iznad 1500KM tako onda dobijate tih 800 realno ljudi u BiH preživljavaju dok oni na vlasti nas sisaju ko vampiri svi redom bez izuzetka stranke
Članak ispod ovoga Iphone na akciji 2 prosječne plaće. To je surova stvarnost a svaki baustelac ga zaradi u normalnom društvu za tjedan dana.
Članak ispod ovoga Iphone na akciji 2 prosječne plaće. To je surova stvarnost a svaki baustelac ga zaradi u normalnom društvu za tjedan dana.
I opet ga svako ima?