Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobiju poticaje,prodaju sve skupo i na crno,zapošljavaju radnike na crno i na kraju nemaju ništa.Ko vas beje nemojte ni raditi ,živite od poticaja i nikakve koristi od vas
EU banda je izgleda ovo unistila. Dolazi glad i smece hrana. Zlo vlada svijetom.
Svi zive na veresiju na Balkanu nemogu od korupcije nikako naprijed. Svi prezaduzeni.
Cijene u marketima na nivou zapadnih ili čak i više. Stvara se utisak da poljoprivrednici žive na visokom standaru a haman na rubu egstistencije. Žalosno.
Uvjek ista priča, uvjek su na veresiju i nabavljali, žao mi je tih radnih i poštenih ljudi, oni imaju najmanje zarade od svog posla.
na slici: amfibija za uspješan prelazak preko Drine