Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu su za mene sve dojenčat:)
Iduće godine makar dvojica u zatvoru a da ima države najmanje pola bi ih završilo u zatvoru u roku od dva mjeseca.
Hocete da kazete najveci lopova, bande, mafije, hohstaplera i pizda na ovoj planeti. Treba muda za bubrege?
eee kad bi Tito ovo vidio..ccc...svi na goli otok...ironije majko mila....bilo bi lijepo vidjeti sta su ovi menadzeri kako sebe zovu radili prije rata i ja bi ih radije nazvao faraoni,izrabljivaci ovog napacenog naroda,utajivaci poreza.....et ako neko ima vremena nek nam pokaze sta su radili prije 92. to bi bilo pravo zanimljivo
nagradjen generalni direktor Željeznica Federacije BiH...omg, pa u voz se ne moze uci od smrada i gadosti !!! sramite se !!!
Vidite bagro seljacka i nacionalisti svih boja, kako mafijasi i Srpski i Bosnjacki i Hrvatski fino saradjuju, druze se, prave bankete i jos si medjusobno dijele priznanja i nagrade...dok se vi glodjete i koljete i truhnete u bijedi, oni zgrcu milione i grade vile po Konacicima, na Pantovcaku ili Dedinju zavisno od nacionalne pripadnosti... Sve dok je stoke nacionalsiticke koja ce da glasa za generalne pokrovitelje ovih mafijasa (Didika, Silajdzica i nekakve Ljubice i Covice), ova zemlja ce i biti ono sto jeste – CRNA RUPA.
E JEST TESKO BITI NAJMENADZER SATELEKOMOM,ELEKTRODISTRIBUCUOM,BANKOM... A STO DOTICNI NISU OTISLI DA PODIGNU IZ PEPELA BIVSE GIGANTE,PA ONDA DA SE KITE PERJEM ! SRAMOTA
Treba ovim supcima nazovi menadjerima malo prirediti ugodjaja kao na atenskim ulicama.
dobio nagradu \"generalni direktor zeljeznica\", hahahahaha... JA DRZAVE I G O V A N A !!!!
ev napravili su nam cak i spisak kriminalaca
povrać!!!!!!