Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cemo ista uraditi da spasimo Klimu i zivot na Zemlji, moguc je samo Nazadak umjesto Napretka. Potrosacko drustvo i svjetski energetski lobiji tjeraju na jos vece zagadjivanje izgaranjem fosilnih goriva(ugalj, gas, nafta). Kome treba ta struja? Ko ce pokupiti \'kajmak\' tj. profit od izvoza te struje? Drzava sigurno nece jer ona ne gradi TE vec privatni STRANI \'investitor\'(dushman)! A lokalnoj prirodi i ljudima ce ostati zatrovani zrak i vodotoci...
nema interesanata, zato i produžavaju rok. đubrad jedna diletantska, sjebaše onomad harisa a sad nisu u stanju da pokrenu nista
ti Elmedine ciji si asistent? gdje su tvoji aduti, sta si do sada izgradio? Idemo naprijed, bez obzira kome se to svidja, a kome ne.
Dino Grabovica, po zanimanju assistent Zlatka Lagumdzije. To mu je inace bio najjaci adut prilikom imenovanja na funkciju generalnog direktora.