Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braca srbi ce opet imati ekskulzivitet izvoza u Iran jer ce to srediti sarovic svakako ... a ovamo ce se dizati tenzije i izmisljati terorizam, kriminal i sl. dok srbija i rs posluju sa arapima, turicma, irancima i sl ....
U industriskoj zoni u Vogosci imaju otvorene dvije arapske i jedna turska fabrika u tim fabrikama ima po 2,3 bosanca ostalo su doveli svoj narod da radi u fabrikama. Ljudii jema te vi nikakvog hajra od njih izuzev politicara! Napolje svi Arapi Rusi Ameri Albanci Srbi Hrvati MARS NAPOLJE IZ MOJE DOMOVINE NISTE DOBRO DOSLI! GOVORIM U IME 80%. YOU NOT WELLCOME IN BOSNIA AND HERSEGOVINA NO ONE!
A sta cemo sa nasim aluminijom i zeljezom ako Trump uvede 25% poreza za ulazak tog materiala u SAD.Gospodin Juncker razmislja kako ce zabraniti ulazak genetskih krompira, pomodora i harvej motora u Europu.
ja bi u iran izvezao sve ove nase politicare barem iz federacije, (a oni iz rs neka rade sa svojim sta god hoce)i to vrlo povoljno. ma salim se, dzaba eto im..