Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su se super dosjetili, milijarderima investitorima napravili cool dogadjaj, fantasticno mogu reci, a fukari zabranili par dana posjetu. Super, bez ikakve ironije. Jer milijarderi donose radna mjesta. Super promocija i cool mjesto. Treba ga cesto upotrebljavati. Samo da srede okolicu Vijecnice i da je dignu na stotinu puta visi nivo.
Ne može kuroslavna paščadija srušit...............ono što mi možemo napravit.......................u idućem sukobu će se sve kuroslavne WCrkvetine do kojih dođemo srušit i na tim ruševinama ćemo se srat i pišat
Trebali su fino postaviti veliki natpis na ulazu u Vijecnicu: "Otvoreno samo za guzonje i politicare!", a narod moze cekati jos koju godinu da udje i vidi.
Eto, ja bio danas, a nisam guzonja. Ne znam sta se** bez veze...
Takav ti je jarane zivot. Milijarderi ne cekaju vise sati ispred tornja Eiffel u Parizu, nego preko reda ulaze i idu gore, to samo cekaju kokuzi i bijednici. Prema tome, otkako je svijeta, zna se red. Tvoje je da se tome prilagodis. Opet niko ti ne brani da i ti budes sposoban i da postanes milijarder. Imas sansu, iskoristi je i dobiti ces cijeli dan da je razgledas samo ti, bez ikog drugog prisutnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja pomislio da je sbf sarajevo beer fest
Pa pizduni jedni !!!!! Nije zar Vijecnica obnovljenja da bi pedesetak "dzetsetskih" glavonja, koji se uvijek i iznova vrte po svim tv stanicama i web portalima, u njoj pravilo afterpartije ?!??
Guzonje = radna mjesta! Shvatite to.
ova se izgleda vijecnica otvorila kako bi u nju ulazile samo zvanice da se slikavaju,a ne obican puk.k.Daj Boze da ovo bude opet biblioteka,a
to bi bilo pozeljno. onda bi se svi mogli " slikavati."
Pa šta je sad s Vijećnicom? Je li otvorena ili ne?
Cekaj, po redu se ide. Prvo milijarderi investitori, pa kasnije, kao zadnja fukara. Tako je i u zivotu.
..a majku vam više fašu i SARAJEVO BIZNIS FORUM...eto narode, uzmite pohranite sve ove infromacije sve ove reklame i obećanja sarajevo biznis foruma 2014 godine... eto i procitajte onda ovo dogodine, za 2 godine i pred sledecim izborima! vodite evidenciju, ko vam je šta obecavao ko vas je imao za konja mazgu kretena retarda...i sta vam je donio posle ovog...sta je konkretno uslo bez fenci rijeci...!
Ima li neki program za vođenje evidencije, preporučaš?
mozak i njegov os!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)