Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze Bakir ima sa ovim? Nijaz Hastor gospodo draga, njemu se zahvalite, mimo sve poslovne logike u Bakirovoj Bosni frajer i dalje trpa milione i u Visoko i u Travnik i u Zenicu i u Gorazde i u Tesanj a evo sad i u Srebrenicu. Cuj Bakir odrzao obecanje, garant mu je zaposljavanje i u Republici Srpskoj dio programa.....lako je tudjim kurcem gloginje mlatit...
Bakir drzi do obecanja...svaki dan pozitivne vijesti iz razlicitih dijelova domovine o zaposljavanju..samo naprijed
Hvala Preventu sto 90% radnik cine Bosnjaci i sto je totalno unisteno Gorazde postalo najprosperitetniji grad isticno od Sarajeva, a mjesta poput Rogatice, Vlasenice, Visegrada, Ruda i Cajnica najzaostalija. Federacija BiH je puna problema kao i vecina balkanskih zemalja, ali je "Svicarska" za Republiku Sumsku, mada to oni nikada nece priznati.
Samo naprijed, kamen po kamen palača :) plata po plata= budžet
Bravo za Prevent. Kompanija za primjer.
Ovo je samo sda magla, prevent u sarajevu drzi radnike na 2 mjeseca ugovor i cim se razbolis ili na bolovanje sup karta, nista u ovoj nakaradnoj zemlji nije kao sto se predstavlja.