Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tibra Pacific gradi novo Alipasino polje na Stupu. Kolike su one zgrade sa onoliko stanova. Alipasino polje ima ukupno 10.000 stanova i otprilike 40.000 stanovnika. Uskoro bi, zahvaljujuci Tibri, to i Stup mogao postati, a samim tim bi Ilidza postala druga najveca opstina u Kantonu Sarajevo poslije Novog Grada. Stambena gradnja ide naprijed, a tu su i autoputevi. Treba ovoga jos vise, da se zaposljavaju ljudi sa biroa.
Ovo je tacno, s tim nije naveden broj zaposlenih na koridoru 5C.
Katastrofa, broj zaposlenih u građevinarstvu u FBiH kao dvije firme prije rata.(Vranica+Hidrogradnja).
90% njujorske akademije cine firmice do 5 zaposlenih tako da se u novom sistemu ne mogu ocekivati firme po 50 - 60 hiljada zaposlenih, bar ne njih vise, mozda par od kljucnih vaznosti.