Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci i Austrijanci vjeruju u nase i kupuju nase proizvode a mnogi BiH gradjani kupuju uvozno i pravdaju to nekakvim boljim kvalitetom. Poslije im politicari krivi za nezaposlenost, lose uslove rada i male plate. Jesmo li zasluzili bolje?
Imas nasih stvari kvalitetnih, a imas nekvalitetnih, i obrnuto. Na zalost, nasi proizvodjaci da bi snizili cijenu jer kod nas ide uglavnom samo sto je jeftino onda smanje i kvalitet. Primjer je evrokrem koji je bio super dok se proizvodio pod italijanskom licencom u Srbiji. Kako je Draskovic kupio evrokrem, smanjio ljesnjake i ubacio umjesto njih secer i mlijeko u prahu koje je jeftinije od ljesnjaka. Tako i druge stvari.
@stefandzkakvi bolan nijemci i austrijanci.mozes samo kod Tturcina pronaci takve stvari.Ili po Balkan shopovima.Ali slabo Njemci navracaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svaka cast za Brajlovice,nasa domaca firma
Dobri su im prozvodi pravo. Kako sam jednom njihove kornišone kupio druge i ne gledam. Cijena dobra, kvalitet odličan
Istu ovu Naturu skoro i da ne mozes naci u Bingo marketu (bivsi Interex na Koreji). Sramota!
Veoma lijepa vijest bitno je da ide naprijed medjutim zanima me ako je izvoz povecan za 100% jesuli plate radnicima povecanje makar za 10%???
Jes' BH, ali iz republike mrske. Dakle: ne uzimam ni da džabe daju, a kamoli za pare
Jeste strucnjaci, svaka cast.Pljuvaci i forumski smradovi.Jel nase odmah ne valja. Bez argumenta spremni odmah uci u negaciju i hrakanje. Procitajte. I vezane textove i skontajte da je ovo fakat dobra prica. Ali ne, to nije bitno "djogicima" i inim kao ni svaka druga dobra i pozitivna vijest. Vrh unac inspiracije je kad se jad,oholost,zavist i glupost skupe i onda majstori hraknu ovdje na forumu. A gdje bi drugo?? Svaka cast Naturi, Klasu,Bekti,Artisanu i svim ostalim pozitivnim pricama koje su prepoznate i valorizirane tamo gdje postoji kriticna masa da prepozna kvalitet. A vama forumskim gmazovima zelim dugorocno gmizanje i krepavanje u smradu kojeg ostavljate iza sebe.
zašto imam osjećaj da će se ovaj brend "Natura" iduće godine opet biti udarna vijest...
NATURLIH !!!!! :)))))
masalah
Nekad je Eurokrem bio kao danas Nutella.A danas ko opanak.
Jesu li plate radnicima porasle za 0.000001%?Ili se pravdaju novim troskovima izvoza?
eki to...ni manje ni više nego za 100% u cent.... nije za 87% nije ni za 116% nego baš za 100%... kako vi dobro radite, razvaljivate... export/import, hamo pipa and rest of the crew....