Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klosarska posla klosarska drzava,ovdje narod mora da se ujedini i da stane u kraj ovim mafijasima,koji iz sedmice u sedmicu dizu cjene,a 5 feninga spuste tek kad na svjestkom trzistu cjena spadne za 30 feninga
majku vam jebem sto neposaljete 300 zahtjeva kad pojeftini picka vam materna lopovska dabogda na ljekove trosili
Misa mu malog sto se neki novinar ne napravi pametan pa preracuna koliko je barel u KM, pa koliko uzima nas pumpadzija...
Kad je pojeftinilo sipam za 30KM, kad je skuplje sipam za 20 i manje se vozim, idem vise autobusom.
Sta rec dabogda im za hljeba trebalo!
pomozi nam u razvoju online BiH https://suna.e-sim.org/lan.7132/
Požuritr, odmah neka poskupi gorivo, već sedam dana čekate, nema smisla a kada se stanovništvu poskupe režije nekoliko putau 5 godina nikada nam država za tih 5 ili više godina ne povisi penzije. Tako bi vladala i moja nana. Što više osiromaši i unesreći svoj vlastiti narod. To je pravilo ovih demokrata.
Za lijekova im trebalo... !?
mamicu vam!
ljudi ovo je BiH sve skuplja svaki mjesec po par feninga a plate stoje kako stoje
Jeli to vodovod....uh,pardon i vama hebem sve po spisku....
ova drzava je dotakla dno dnaaa !! a i mi snjommm !!
Majku vam više je6em, dokle ide taj bezobrazluk, na lijekove ih trošili bijednici
Haha :D Biraj SDA, HDZ, itd. U Dojcland drzava uzima 0,83€ a u BIH cak 1,80KM hahaha Kako mi je drago, neka neka, kad narod glup.
mafija
kako me ovo nimalo ne dotice :)..plin varira od 0.76 do 0.86kf po litri