Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIJENA + KVALITET A ako ste Vi gospodo poljoprivrednici 3 do 4 puta skuplji od susjeda.. Zaboravite .. na kvalitet.. Ovaj napaćeni narod svakako jedva preživljava .
Bosna i Hercegovina ima daleko najsposobnije uvoznike u regionu!
pa ima li i trunke pameti ili intelekta medju ovim MORONIMA koji upravljaju sudbinom ove zemlje. pa da je anarhija u ovoj zemlji, mislim da bi razlika naspram trenutne situacije bila marginalna. tugo, tugo, tugo, bosna ti je ime!
jedino kod nas je domace najskuplje, i obicno najslabije kvalitete.
Zaista ih treba podrzati a i u narodu da se probudi svijest da je domace najbolje ....i da se svugdje u svijetu brani i na prvo mjesto stavlja ono sto je tu proizvedeno i napravljneo... samo eto cini mi se kod nas nekako fura jos onaj neki sistem tudje sladje ..... sto zaista nije zasigurno podrska u svakom slucaju poljoprivrednicima
..
jedi jadna i kukavna bijedo..............
jos bolje je baciti otrov u vodovod pa pobit sve, da se narod ne pati...
da jos hoce i mesari doci podijeliti mesa pa da se konacno kakav dobar rucak skonta