Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iste teme (napucane,savremene ,naj,naj)kao i na prošlom "kongresu",a željeznice sve dublje tonu.Ovi na kongresu žive u nekom drugom svijetu koriste top fraze,napričaju se ,profeštaju,donesu bombastične zaključke,smjernice za dalji rad ...A naša stvarnost crna i što je nažalost nakon ovog će biti i crnja. Ma ovakve gluposti treba u potpunosti ukinuti.
Samo jos fali da se SDA protivi ovom kongresu.
Ako SDA ne sjasi sa zeljeznica nece biti nista bolje!
Nažalost, svi znamo ko su krivci za stanje u željenicama FBIH, nadam se da će ovaj kongres iznjedriti ideje koje će doprinijeti oporvaku ŽFBIH koju su propale pod kleptokratskom šapom SDA
sve dok je tolika korupcija mozete pravit koliko hocete kongresa. Od konduktera do direktora svi hapaju, ukinili ste sve moguce linije osim one sto od sarajeva do kaknja stane 32 puta
Trla baba dlan, da joj prođe dan !
Samo se nadam da ce sezeljeznice podici iz mrtvih. Dosta je bilo 20 godina SDA javasluka
Jedna od tema ce biti i "Medjunarodni voz na liniji Sarajevo-Ploce" za samo 5 sati vec ste u Plocama.. Otkud vam pare za kongres kad su zeljeznice duzne 100 miliona?!