Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poskupi mi avokado, poskupi aviokarta i jos pored toga poskupise i hoteli u Juznoj Americi, e u pm nema mi hajra od zivota..
Uclani se u neku stranku i dobar si opet.
Ja stvarno ne znam dokle ce ovo ovako ici, narodu je bilo jos preostalo to neko nocenje ako nista u Juznoj Americi a eto i to poskupise, ovo ce nas dokrajciti zaista...
Avokado¸ma nikad probo. Čokolada ima pita od pekmeza. Letovi nikad nisam letio i nemam namjeru. Hoteli nemam para Maslinovo ulje jebat ga. Samo me moze kafa nasekirati al mogu i bez nje. Mogla bi dobra biti 2015 :D
Evo ne znam što ću od sebe ako se povise cijene avio karata u Sjev. Americi. Inače svaki dan letim na relaciji Čikago-LA. Sa avokadom ste me dotukli. Svi trebamo na ulice i pobuniti se protiv rasta cijena avokada. Bezobrazno.
.... cokolada e to cemo tesko podnjeti....
Kada bude suša ili poskupljenje goriva, cijene svega idu gore. Kada nema suše ili gorivo pojeftini, cijene ostanu iste. Suša je samo izgovor. Kakva j...a suša. Sisteme navodnjavanja su imali Egipćani prije nekoliko hiljada godina, a danas, eto, k'o biva najveći snabdjevači hranom se uzdaju u padavine i gledaju odakle se vedri.
Šta je avokado?
Voce koje nije ni slatko ni slano, ali ima puno masnoce i kalorija koje su zdrave. I da, vec sad je jako skup. :-)
Znaci povecanjem cijena doci ce I do povecanja broja samoubistava, ipak kako ce ljudi bez letova I hotela...
ovo je ekološko sigurnosni problem na globalnom nivou, i poskupljejne avokada moze dovesti do anarhistickog ponasanja u zemljama u tranziciji poput nase. jer bosanskohercegovacki primati nece moci opstati i poskupljenje avokada kao esencije zivota na ovim prostorima moze imati stetne posljedice po zivotnu sredinu kao sto su deforestizacija. Covijek kao zivo bice je bioliski na vrhu lanca ishrane, ali nestankom avokada iz redovne nutritivne prehrane covjeka kao specije, moze dovesti do problema koji ce po statistici UN doci sa 40 % na 70 %
Čovjek *
Ima li išta da će pojeftiniti?
Ludi smo za avokadom a za ovo sve ostalo ce da nam umanje gramazu i prodaju po istoj cijeni stari trgovacki trik....jedino me brine ovo za avionske karte hoce li oni morati izbacivati putnike iz aviona padobranom prije dolaska na destinaciju kako bi odrzali cijene karata konkurentnim hahaha izbace te u Kaknju na letu do Sarajeva hahahah
Politicari ce sebi povecati plate duplo da pokriju sebi poskupljenje avokada :) Odlican razlog za povecati sebi platicu.
ne može nama kafa poskupit. pit ćemo leću ko 93.
Izgleda da ja jedina u citavoj BiH jedem avokado
Šta zna papak šta je avokado ;)
Miss Thrope,ako nastavis tako,bices prava tropa,finansijski!
Sve neka poskupi samo ne avokado :-P Moj život neće imati smisao bez avokada :)))
Haha, vise seksa, manje avokada.
Leptirice krasna,obari krompir,uvaljaj ga u zelje,pa zamisli da je afokado!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"_Avionske karte, avokado i čokolada samo su neke od stvari i namirnica koje će poskupjeti u svijetu od 1. januara 2015. godine." Ne znaju ovi u Svijetu kako smo mi postali imuni na svakodnevna poskupljenja.
Sve nekako, ali na cokoladu sam navucen vise nego na sve ovo.