Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pijaca na Dobrinji, vodovod i glavna cesta Buća potok, škola na Anexu, kanalizacija i škola u Doglodima, parkovi na Dobrinji, renoviranje doma zdravlja na Otoci, kompletan vodovodna mreža u Bojniku, ambulanta Bojnik, sportska dvorana buća potok i još puno toga... iako nije moja politička opcija čovjeku kapa dole
Da Bojnik,Doglodi,Buca i Boljakov potok tamo se gradi a na Dobrinji zelenu povrsinu ogradio betonom a sve ostalo zanemareno u istoj Dobrinji kao i na Alipasinu,Otoci i sl.Drugim rijecima-u ruralnim dijelovima asfaltira ceste gdje su vecinom bespravno napravljene kuce i prikuplja poene.
ja se zovem dino...ustanem u 1 upalim komp i komentarisem na klixu...ja sve znam najbolje , pljujejem po svemu i svacemu...za mene ne postoji pozitivna vijest ... :)
Ja sam vise nego sokirana stalnim komentarima o Bosni, Bosnjacima, svadjama izmedju razlicitih nacija ljudi koji komentarisu bilo sta, pa vam slijedom toga postavljam pitanje: Koja je to zemlja vrijednija od zivota jednog covjeka od 20 godina da pogine i da se bori za ideale i za bilo koju stranku? Vi koji stalno izrazavate mrznju, kroz komentare, pokazite na ovim izborima pravo lice covjeka koji se bori pamecu a ne mrznjom i puskom. NEMA TE ZEMLJE NA SVIJETU KOJA BI MI BILA VRJEDNIJA OD MOG DJETETA KOJE JOS NIJE PROZIVJELO SVOJ ZIVOT.
Organska hrana u sjevernoj Americi je skupo placena.Kad odes u supermarket paradajz ko nacrtan, perfektan,cakli se...a kad ga jedes,ko komad plastike,ni okusa ni mirisa. Odes kod "Amisha" kupis prirodni,bez hormona,bez sumnjivih farmaceutskih dodataka, 2-3 puta skuplji,ali mirise i "u krv se stvara" kad ga jedes.To je na cijeni.Prirodno.
bio sam tamo, preskupo za onaj kvalitet...
bravo!
Dobra vijest. Nego, vidjel ko ovdje fiskalnu kasu...
Kakve veze imaju izbori? Ovi izbori nisu opcinski.
Živim u kvartu gdje je otvorena tržnica. Bila je najavljena i zelena pijaca na otvorenom, ali ništa od toga. Iako podržavam otvaranje, dajem tržnici 2-3, 6 mjeseci najviše prije nego propadne. Malo kome je tržnica"usput". Sve što se prodaje u tržnici ima kupiti na više lokacija u Dobrinji... tako da.... bojim se da će ovo propasti vrlo brzo. Nadam se da nisam u pravu.
Odlicna vjest, ali samo ako i ovo mjesto ne preuzmu nakupci. Mnogo je neiskoristenih potencijala, a ovo je bio jedan od njih. Jacanjem domace proizvodnje i sve vise istiskivanje uvoznickih lobija moze samo da doprinese boljitku. Ovaj primjer mogu da prate jos mnoga veca mjesta u BiH, a time bi se i podstakao preduzetnicki duh kod naseg seljaka, koji je u sve nezavidnijem polozaju zbog zakona i nelojalne konkurencije
mamu *** svoju, pored ovih sda šupaka, dobrinja i izgleda kao da je rat jutros stao, pogledajte samo fasade. Ma da oni ulažu tamo gdje se najmanje može i treba uložiti, u atomsko sklonište, u 10 metara ceste kod Bosmala, zemlju navlače i td. Varaju narod kao što su ga varali ovih 25 godina.
ljudino,u novom gradu vlast je bila SDP proteklih 8-12 godina,tacnije damir hadzic. mislim da je ovaj momak uradio isto,ako ne i vise od tog istog damira u samo 2 godine svog mandata. covjek je uradio program za 4 godine i ispunjava ga. rijetka pojava kod nasih politicara.
Makar smo dobro zasticeni
Nadam se da su skloniste ocistili i renovirali iz temelja, da ga nisu samo "zamackali" kako imaju obicaj...
potpuno renovirano
ovi ne znaju krečiti, ovi znaju samo dobro krasti, pa šta bilo, novac, dionice, poslovne prostore, stanove, šumu, vode, zelene površine i ostalo. U jedinstvu je snagaaaaaa hahahahahah
Ljepo, sviDZa mi se
sta serete vise pred izbore,pred izbore. ovo su opsti izbori,lokalni na kojima se biraju nacelnici su za dvihe god. prosli put nisam glasao za njega,ali ako ovako nastavi za dvije godine ima moj glas
neka je sretno, a i bericetno..
Bravo SDA, samo naprijed! Još samo 99 985 radnih mjesta i ispunjeno predizborno obećanje.