Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bh. proizvodi budu konkurentni cijenom i kvalitetom, onda nece biti potrebe za ovakvim manifestacijama. najocitiji primjer je bajrina pasteta koja je ista, ako ne i bolja od argete, a pri tome jos je i jeftinija.
Jedite bajrine paštete, čik ako smete!
bajra salama 400gr 1.5km maximalno, a pri tome odlicna... zasto uzeti neku drugu? domace, jeftino, a nista ostale nisu bolje... pitanje je sad.... ima jos kamara primjera
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaka cast za projekat, svaki dan nesto slicno treba da postoji, 365 dana u godini. dodjem na pijacu da kupim paradajz, pitam prodavaca, odakle je, kaze iz italije, pa zasto ? prvi sam koji ce uvijek kupiti domace povrce, nego uvozno.
Fine salate...njam njam
Pozivam sve privrednike kojima je potrebna pomoć da svoje upite šalju na [email protected] a mi ćemo se potruditi da potpuno BESPLATNO učinimo sve i spojimo dvije strane za opšte dobro. Mladima treba referenci a privrednicima kreativni dodir. Ostanimo pozitivni, ostanimo kreativni. http://identitet.ba/2013/10/08/pravimo-brandove-a-ne-samo-robe/
bosna ima viska zemljista po glavi stanovnika, tako da idustrijska proizvodnja hrane je izvjesna i vec se pokrece u nekim krajevima nase nam brdovite, jos dok babo napravi drugi agrokomerc... bit ce to pravo :)
budučnost i je u proizvodnji ekološki uzggojene ili proizvedene hrane, ali tu se javlja drugi problem, takva hrana osim kvalitete ima i znatno veću cijenu, a mi si to mnogi ne možemo tako lako priuštiti, tako da će se uvoz jeftine hrane neminovno nastaviti, a što kriza bude dublja i veća, i uvoz će rasti.
Za neke vrste hrane ima smisla, jer nemamo klaviteta - recimo majoneze, misli da na Thomy jaonezom nema niko! Fructalovi sokovi, Argeta, pa recimo sireve... gdje ces nad francuske mirisljive sireve. A uvoz porvca i voca je ne glupo nego bolesno, pa cak i mljeka i mesa.
bosnjacka* :P
cuo sam da ce politicari dogovarati da oni budu uzori u kupovini domaceg,naprimjer da se dogovore da kupuju samo domaca auta,garderobu,svojim zenama domace stikle i parfeme domace proizvodnje...
Nema smisla za uvoz u normalnoj državi,.....pojedincima, itekako ima smisla !!!?
I nema pored tako dobre hrane !
zar nije Bošnjačka tržnica?
Bošnjački je jezik, a bosnska tržnica!Kako ti nije više jasno?!
duhovito... grohotom se smijem..
Ima li ikakvih prizvoda iz vesele mašine?