Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Dodik pravio puteve, SDA hadalji su cjepkali autoput na lotove i pravili najskuplje dionice na svijetu. Skoro 30 godina od pocetka gradnje autoputa mi nemamo povezane sve vece gradove, niti smo izasli na neki od evropskih koridora. Naravno da ce investitori praviti fabrike tamo gdje imaju razvijeniju infrastrukturu. Mada ovdje ima i dosta politike. Zapad je i stvorio manji entitet i oni zele tamo zadrzati ljude, a nama uvaliti Pakistance, Afganistance…….
Istina je što si naveo da infrastruktura privlači investitore, ali zapad nije stvorio kako navodiš manji entitet već je on proizvod rata kojeg smo bespotrebno vodili. Također neće nama niko ništa da uvali pa i Pakistance ili Afganistance već se mi bavimo prošlošću, opstrukcijama, korupcijom itd. pa naš narod ide na taj zapad, a nama dolaze pomenuti azijati jer nećete vjerovati ima gore i od BiH.
Hahahahhahahaha,dobre šale nikad dosta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sve ne valja EU i prijeti se ratom, predstava za norood bosanski
Cak se ina ovakvoj vijesti vidi kakva je ovo drzava i kakav je narod koji zivi u njoj. I na zalost kakva joj je buducnost. 90% komentara islamskih Srba je zasto ova tvornica nije napravljena kod njih, nego u RS. Znaci svjesno ili nesvjesno djele ovu zemlju. Pa zar za vas Laktasi nisu dio BiH, zar je bitno u kojem djelu BiH je napravljena ova tvornica. A sto ce te pisat kad se u Bijeljini otvori tvornica za 2 000 ljudi.
goouser1713636744, 99% oftodox Vlaha pljuje po Njemačkoj a Njemačka im napravila nešto što oni nisu bili u stanju napraviti za 39 godins postojanja tumorske tvorevine. Njemačks im napravila tvornicu. Heeeej, tvornicu.
Mister Erdogan će isto u Dodikovom entitetu nešto otvoriti, strpite se malo, moramo svi živjeti jedni s drugima ili nas neće biti
Pozitivna vijest a onda vidim negativne komentare...zasto?
Bosnjacima nebitne rezolucije,a Srbima fabrike i radna mjesta.DANKE DETSCHLAND!!!AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH...
Sve je krasno i divno, ali podruznica Njemacke firme, zvuci cudno🤔il je kcerka firma ili nije, jel dionicarsko drustvo ili d.o.o., koliki je temeljni kapital kod osnivanja i sada poslije gradnje hale🤔imaju li sklopljene ugovore i koliku du dobit misli u godinama kada su radili u starim pogonima🤔jedno je sigurno, da je profitirala njemacka firma koja je gradila proizvodnu halu👍
Ne mogu da vjerujem da se neka fabrika otvorila u BiH. Ovo je nevjerovatno, narode sutra ce snijeg. Drago mi je zbog fabrike da se razumijemo...
Pa kako sada traktoras dozvoljava "nacistima", koji su ubijali srpsku nejac da otvaraju fabriku u laktasima??? Sta na ovo kaze gorica pusacica??? Nije moguce da suti!!!! Dosljedan u svojoj takozvanoj polotici kao i uvijek.
Mene vise zanima sta na ovo kaze Trojka koja se kune u tu Njemacku,dok ih Dodik naziva nacistima i okupatorima.I na kraju oni opet otvore fabriku kod Dodika,a Trojci i Bosnjacima tapsanje po ramenu ahahhahahhahaha.Oni Arapi su nam bar hurme poslali,a vi ste se ismijavali sa tim.Od Svaba ni fabrike ni hurmi :D :D :D :D
Sad im ne smeta ovo "Bosnia"?
Neće ljudi u pedersku Evropu
niko normalan nece u takvu evropu. ali sta je alternativa? rusija?
Djeluju sankcije i odustajanje od njemačkih investicija, baš
Sve sto se otvori u genociditetu,to se i zatvara. Mahle ce se imati kada po celu udarati!
e neš kupit od Mahleta niš Dervo nema boga.....
SVE POD SANKCIJAMA A NJEMACKA IH JOS NAGRADILA PA NEKA MRZE SCHOLCA
Gospodo, Mahle posluje godinama u Laktašima tačnije od kad je preuzeo slovenačku Iskru, a time i pogon u Laktašima. To je bilo u vrijeme bez sankcija same Njemačke. Možda i najvažnije Mahle je privatna kompanija, a privatni kapital ne poznaje granice, sankcije, politike već samo interes vlasnika kapitala, zaposlenih, lokalne zajednice, a na kraju krajeva i profit. Pitam se kakav interes ima bilo ko od nas da investicije ne dolaze u srpski dio republike!?
A plata pola hiljade, cak 1/4 potrosacke korpe, pa kome zapadne
Ocito ne znas koje su plate tu...
Cak se ina ovakvoj vijesti vidi kakva je ovo drzava i kakav je narod koji zivi u njoj. I na zalost kakva joj je buducnost. 90% komentara islamskih Srba je zasto ova tvornica nije napravljena kod njih, nego u RS. Znaci svjesno ili nesvjesno djele ovu zemlju. Pa zar za vas Laktasi nisu dio BiH, zar je bitno u kojem djelu BiH je napravljena ova tvornica. A sto ce te pisat kad se u Bijeljini otvori tvornica za 2 000 ljudi.
Laktaši su trenutno u BiH samo na papiru a u glavama Dodikovaca u otcjepljenoj rs ali biće akobogda i u stvarnosti u BiH i obilježena zastavom BiH a ne zastavom susjedne države odgovorne za sva zlodjela u proteklom ratu.
a treba da volimo komsije koji velicaju genocid i zlocince? ili da volim sto vise ne zivim u zvorniku nego u pizdi materini? ili sto svaku dan vec 30god prijetite otcjepljenjem?
Apliciro sa za mesara kod Mujanica pa cemo viđet