Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah to bakir preko fadila i ekonomske agende ostvarenjem lagumdzijinog sna, da ce federacija biti zapadna njemacka, urusava ekonomiju velike brijtanije hahah
nema veze ako vas pola miliona ostane bez posla ima vas bar 40 miliona sto radite. logicnooo hahahah
Dovedite Bakira. Ima da vam zaposli barem 100.000
Toliko o snazi B carstva! Đe su sada oni što lupaju minuse kada se kaže da je Ostrvo na aparatima i da mora da vrati opljačkane arheološke i umjetničke pokradene stvari iz cijelog svijeta, a bivšim kolonijama specijalno!
jbg tako ti je kad sjedis na dvije stolice jarane
Sto ga slaga matere mi
Vidi samo šta im (evropskoj zajednici) radi mafija američka. Prvo prave pizdarije po Siriji, naguraju im milion izbjeglica i onda ih tjeraju da zakuhaju jedni s drugima. Evo dogurali su ih do sloma a sve u cilju da unište Evropsku zajednicu i Euro, jedinu konkurenciju naduvanom i lažnom dolaru.