Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek prica scepo kolko hoce ovaj mali od svih sarajevskih nacelnika nesto konkretno radi
Načelnik koji radi, da ih je barem još više ovakvih.
Liješpo bih vas zamolio da napišete koje su to firme u koje je investirano i koje grane privrede. S obzirom da je SDA iza svega, to sve miriše na lopovluk, kao i do sada.
I Opcina Centar ulozila je ove godine u sadnice 3 breze,2lipe i jednu bukvu da bih i popravila 5-6metara rukohvata na Mejtasu....
BBI u prevodu Banka Bakira Izetbegovica
jarane, oni koji su birali i ovdje klikcu like nek uzivaju u blagodetima vladavine. hljeba vi necete uskoro imat. al bukvalno.
kolko placa centrala po komentaru? 5 pfeninga? dacu ti ja cenera za kafe. sad obrisi sline i igraj se klisa.
Kome to vi bacate prašinu u oči! Zašto niste napisali u svom izvještaju koji su to privrednici? To su sve vaši kadrovi SDA. Idete po principu:"Ti meni, ja tebi!" - i krug se zatvara.
bljak. samo pljacka..pumpa na otoc koja ce se graditi, bazen, lokom, zgrade, uposljavanje kadrova SDa u opstini. samo i jedino. Pljacka.
joj kako ste naivni, majko mila. haha.
Bbi banka bakirova, nacelnik bakirov, cije li su firme dobile budzetski novac po povoljnim uslovima?
JEL OVO SEJO SALIHOVIĆ SA SELENOM GOMEZ? http://spijun.org/?p=1168
MOŽEŠ LI MI MAJKE TI REĆI MAKAR JEDAN TENDER KOJI JE BIO JAVNO RASPISAN??? MOŽDA JEST INVESTIRALA ALI KROZ SVOJE FIRME "PO POZIVU ILI TZV. 3 PONUDE"
HAHAHAHAHA...KAKO STE SAMO PROVIDNI VI IZ SDA...ZA 10 KM/DAN NE ZNAM KAKO VAM NE DOTUŽI PODRŽAVAT OVU KAMAD SDA-OVSKU! ŠTA IMA TO NEGATIVNO AKO SAM UKAZAO NA NETRANSPARENTNOST TROŠENJA NAŠIH PARA? MOJIH I TVOJIH? NEMAŠ POJMA BALO JEDAN RADI TAKVIH KAO TI ŠTO DAJETE GLASOVE OVIM NACIONALISTIČKIM STRANKAMA DRŽAVA NAM I JESTE U BANANI!!!
samo još da ih Fadil Mandal i Fahrudin Brabonjčić ubijede da ne kupuju struju od Elektroprivrede BiH već od kakvih mešetara iz Slovenije i da se svi prebace na M Tel