Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi peru novce ko ves u Bosni i Hercegovini!?
Hahaaa !! Sve što je pod SDA i HDZ STRANAČKOM ŠAPOM PROPADA ili je PROPALO !!! A najviše se krade u GUBITAŠIMA, jer se u njih UPUMPAVAJU NOVCI(Finacijska kosolidacija, hahaaa), bez ikakve KONTROLE !!! !!!
Najviše čoviću drago, sreća pa niko nije kriv
Ako su kompanije radile, kako su moguca ovolika dugovanja i utaja poreza? Zar za to ne treba neko odgovarati? Ako nisu radile, zasto nisu ugasene ili privatizovane da radnici ne ispastaju? Samo kod nas izgleda ima da postoje atavizmi socijalizma u vidu ovih kompanija koje sluze kao muzare za vlasnike, tj politicke partije.
Niti jedna kompanija kojom upravlja država nije postavljena na zdrave noge sa dobrim menadžmentom koje bi mogle živiti na slobodnom tržištu. Sve zavise od donacija te države. Od para naroda. Hvala Fadilu i Bakiru.
I sve duguju stotine miliona toj istoj drzavi...
A nista hvala covicu?