Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ovo rafinerija Brod i euro 4 i euro 5 norma,jel to neki vic. Tu 30 godina nije ništa uluženo za modernizaciju. Iz te rafinerije gorivo iznimno loše kvalitete.
čuj "odgovorni"... zar takvi postoje u bih... i onda slijedi komentar jednog od odgovornih ni manje ni više nego direktora koji kaže... ... da li je nešto uvezeno prije nego sam ja postao direktor ja to stvarno ne znam... pa jbo ti sve svoje znao si se nacaliti na stolicu da ti po selu pričaju da si direktor a ne znaš uzeti knjige i vidjeti, ko da je bilo prije 50 godina a ne prije 5 mjeseci... dobogda zaradili pa vam bilo taman da ne kažem za čega...
MA NEMA GOVORA DA SE TO DESILO,NIKO NE UZIMA TALOVE ,OVDE U BOSNI ,POGOTOVO U SARAJEVU SVE DRŽE POŠTENO SVI U VLASTI PA NADALJE.
samo energopetrol. garantujem da je gorivo vrhunskog kvaliteta.na pun rezervoar predjem od 100 do 150 kilometara vise nego kad naspem na nekoj drugoj pumpi. i osjetim da mi auto bolje ide, ima vise snage
nije ni čudo otkud onoliki dim iz auta,a auta novija godista, šta se sve sipa
Sipamo najlosije gorivo u evropi
Zato meni auto slabije vuce.
Kad je inpekcija otisla na bilo koju pumpu kao sto to rade u Hrvatskoj,Sloveniji a gledao sam i u Srbiji i provjerila kvalitet goriva (nata,benzin) i da li toce tacno 1l. ...NIKAD !!!!!!!!!!!!! I kako ce znati ?Nikako ko ce dupe lizat' po kancelarijama !!!!!!!!!!! Kad je sitnu buraniju proganjat' onda su "inspektoeri" kad treba velike (pumpađije) onda su MIŠEVI mekinjaši !!!!!!!!!
odgovorni? Hehe
Ziva istina naspem gorivo gasi mi se auto u voznji
pa kad su oni prevaranti i kriminalci htjeli da zarade na srebrenici i majicama , a da ne zarade na lošoj nafti.
eqwrwerwe
nismo ništa uvezli dok sam ja na vlasti evo punih 5 mjeseci a za prije možda jesmo.. u prevodu znači.... jesmo vala
Prvi po svim vrstams otpada a najjaci smo u ljudskom
znaci kupio sam 1.66 po litri regularno na Energopetrolu STUP kod Binga (bivsi interex) a 300m vazdusnje na Stupu kod Nedjarica je 1.78 po litri (nema ovaj)... znaci li to da je rijec o ovoj nafti jer niti jedan od predstavnika nije demantovao niti osporio a njihov posao je da utvrde i da znaju a ne da govore čula kazala.. znaju al ne govore. Fuj...
http://www.energopetrol.ba/maloprodajna_mreza_u_bih.htm na stranici kazu da prodaju euro4 a u realnosti ne, a na drugom mjestu da ne prodaju a prodaju...!?