Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast Jasmine, samo naprijed...
Nije visocak nego visocanin, naucite jednom!
fataj se ti rodjak suhog mesa,sala naravno nek ti je sa srecom i svaka cast
"Nema posla... Treba bježat" Haj to reci ovom momku i mislim da bi te pljun'o u facu...
svaka cast👏👍
Svaka cast lijepo je vidjeti mlade ljude da nesto postizu teskim trudom i zalaganjem
Svaka cast momku. Ali tu nema prostora za biznis, vec skroman zivot uz veliki trud.
klasicna prica.. najbolje bi bilo da umjesto cvijeca ubire sveznjeve od 1000 KM, pa da se prekonoci obogati.. o tom sanjaju mladi u bih.. ko ce zivit za platu.. kako ustediti za bmw, za drogu, za iphone 1000.. nema od postenog rada nista.. jel tako bosanac83?
Sretno u poslu!
Pohvalno Jasmine. Ima jedna stvar koja mi ne ide u glavu. Trazio sam i raspitivao se da li je moguce u BiH kupiti taj famozni "Bosanski Ljiljan" (Lilium Bosniacum). Sadnicu u saksiji. Ljiljan kao i svako drugo cvijece se da razmnozavati. Uzgajati u stakleniku ili bez staklenika. Kako to da niko nije zaintresovan za uzgajanje ovoga cvijeta. Ja bih prvi kupio i zasadio bar desetak sadnica oko vikendice. Nadam se da ce neko poput Jasmina poceti uzgajati i bosanski ljiljan, runolist i dr. ....
@gdjica_zlica Ne znam zaista za miris. Bosanski ljiljan znam samo sa slike. Cjetove Bosanskog ljuljana bi trebalo zasaditi zbog dekorativnosti. Mozda po parkovima. Da se moze kupiti u saksijama, za turiste i znatizeljnike. Stalno govorimo o tim BiH - endemskim vrstama a nigdje mogucnosti da se kupe. Pancicevu omoriku ce te naci u gotovo svakom rasadniku recimo u Danskoj ali ce te je tesko kupiti recimo u Sarajevu ili Mostaru. Zar to nije malo cudno?
Probaj sa duhanom
@Dino.T ne moze jarane gdje su pare tu je drzava .
@Dino.T ne moze jarane gdje su pare tu je drzava .
svaka ti cast momce! sretno !
Himzo neki dan ubro kacunaka i vice to ti je to za 8 mart
Bravoooo! I ja zavidim, znam nije lahko ali je to za mene prelijep posao!
Bravo decko!
jarane svaka cast, ja ti zavidim
JAO JES OUT, NECES VALJDA OD SVOG RADA DA ZIVIS?
Bravo jasmine odlično si se snašao , imaš podršku od raje sa budžeta, samo naprijed.
@ola steta sto ne uzgaja duhan da mu nabijete akcize
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo ga ko Hemuli