Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjo samo u ugalj vjeruje.
Ništa bRez ćumurskog dima u kući kad odžak neće da povuče.
u glavi naših "lidera" su vijagre a ne ugalj ili nešto treće
kod nas se tek grade termoelektrane,bice pustene u rad 2021
druže Tito treba mi veća lopata
Srce, Ruke i Lopata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Celo ljeto radim privatno kod kuce sa Briketima za grijanje. Piljana od drveta (izgleda kao prah od drveta) i papir, kartoni . Sve to pomesam u vodi da bude gusce i preko kalupa pravim brikete. Ima se za prodat i za grijati.
hahahaha 2014 su nasoj drzavi odobrena nepovratna sredstva u vrjednosti od 35 miliona eura za obnovljvu ekergiju, i nasim blecima ce trebat 5-6 godina da naprave proekat i potrose pare !! da ke kruzim dalje o nepovratnim sredstvima prije 3 godine sto se zataskalo kad nam je propalo 68 miliona eura nepovratnih naravno za istrayivanja nafte, ali nama bio problem jos toliko uloziti! idioti !
Švaba ga je još onda napravio da može da leti na ugalj. Ne samo da leti nego da rastura. http://www.inboks.net/ovo-cudo-od-aviona-je-trebalo-da-okrene-tok-drugog-svjetstkog-rata-letio-je-na-ugalj-brzinom-2-6-maha/
Osim u RSu, oni umjesto u obnovljive izvore energije ulažu u referendume i rakiju, da svremena na vrijem opljackaju ako koga mogu i u medjuvremenu kukaju kako su ugrozeni
Pusti ti sad njih, nas treba da zabrinu naši idioti kao ovi iz Banovića sa Kukićem na čelu.
Nema od tog ništa. Još smo najmanje 100 godina udaljeni od toga.
Šta ćemo s rudarima, Fadile ... ? ? ?
kako ćeš ćevape ispeći bez ćumura? povećalom?
pih cuj kako, upaljacem braca moj
pa gdje ce onda da rade nasi toliki radnici i elektrane???