Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO MLJEKARi! NAPOKON NEŠTO POZITIVNO. Nadam se da će im se ubrzo pridružiti i druge mljekare.
Nije kozarska vec Bosanska Dubica!!
Druze, klikni na gore postavljen link i otvori dokument EU pa pogledaj pod oznakom City (4 kolona) odakle je Mlijekoprodukt, pa poslije tog prdi koliko hoces...
na ovakvu vijest imamo 20-ak komentara, od kojih je vecina negativna, a da je Jelena Karleusa uslikana kako nema gaca tri dana bi se o tome pisalo..
tako lijepa vijest a tako ruzni komentari..sve u svemu nadam se da ce radnici tih mljekara uskoro dobiti povisice
AKO ZA OVE MLJEKARE IZ FEDERACIJE STOJI FEDERATIO OF BOSNIA AND HERZEGOVINA ZASTO I OVE IZ RS NE STOJI REPUBLIKA SRPSKA BOSNIA AND HERZEGOVINA NEGO SAMO REPUBLIKA SRPSKA? INTERESUJE ME JEL TO ZASEBNA DRZAVA
MEGGLE će da osvoji tržište Europe. Kažem vam ja !
Pa jel moglo bez ovog entitetskog predznaka
Da li i neko može objasniti od ovih vjernika na baterije kako mogu prepoznati ko je je srpsko iliti hrvatsko a pogotovu muslimansko mlijeko ???bio bi do prve kafane.
naravno..dvije bosnjacke krave, jedna hrvatska i jedna srpska. Sta reci. Bravo Europa! Dobro organizovano!
Samo 4 iz BiH ?