Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod ko narod,bleee,bleee,bleee...svi bi da imaju posla (najradije guzovače) da penzije budu redovne,da plate stižu,da imaju jako zdravstveno osiguranje...i za to šo jače i više se kupuje uvozno....a šo se tiče ovijeh nagrada,heheheheheee ,dobije ko da više ;)
U vezi ove nagrde iz B. Springsa, za kvalitetu ne znam, ali ako su doobili medalju za dizajn, onda se vjerovatno niko nije ni prijavio. Logo im je odron
ma nas narod naucio kupovati uvozno... sta ce jamnica jadna... i sada njen sarajevski kiseljak... daj boze da se narod spametuje i skonta sta je kvaliteta, i sta znaci kupovati domace... jer godinama nikako da skonta da kupovinom domacih proizvoda ljudi dobiju platu, zadrze posao, penzioneri dobiju crkavicu itd, itd...
a zašto da kupujem nešto domaće kada je pretežno ne kvalitetno i skuplje od uvoznog...
Nisi upravu. Ja sve sto ima domace na policama kupujem obavezno, i nije skuplje kao sto kazes. Nase je jeftinije. Plus sto kad to kupim znam da ce neko dobiti platu, da neka firma nece propasti... Nema bas svih domacih proizvoda al ono sto ima je dobro, pocevsi od Vispaka, Milkosa za te cijene i kvalitet nema konkurenciju... Evo po cemu recimo znas da je mlijeko Dukata ili Zbregova bolje od Milkosa, Zenicke mljekare ili Megle-a? Nek je tebi dobro uvoznu, vidi se da nemas pojma ni o cemu. I zbog takvih kao ti mi ne mozemo napredovati. Obrazuj se, citaj pa ces zavoljeti domace! Hajde da vidim koliko nasih proizvoda ima na policama u hrvatskim i srpskim trgovinama... Ima malo sutra, nisu oni glupi kao mi... Oni preferiraju svoje... A Bosancerosi uvijek glupi, i ne gledaju sta stavljaju u korpe. Plus sto domace proizvode u nasim trg. centrima stavljaju uvijek na dno polica... Pa se recimo napatim dok nadjem kesice Vispakovih proizvoda na policama, ali nadjem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
*OBAVEZNO
Samo naprijed u nove pobjede! Vase je da proizvodite i reklamirate najbolju vodu na svijetu, a na nama je da OZAVEZNO pijemo domacu vodu i time pomazemo nasu privredu i otvaramo nova radna mjesta.
Tešnjaci, samo naprijed