Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram bilo te Komuniste,sto su gradili te silne fabrike,pa smo se mi morali napatiti i umarati da ih pljackamo na zor. Energoinvest,Famos,Unis,Sipad,Zora,Upi,Konjuh,Dita,Vitamnika,Soko,Zrak,Alhos,Kljuc,Sik,SAnitex,Standard i jos mnoge smo morali opljackati,da posaljemo gradjane na vjecni godisnji odmor,da ne moraju nista da rade.
Hajde ako ništa možda nekada bude posla za SIPU ili neku drugu antikorupcijsku službu....
Znas li pricu o Vasi Ladackom? Sve je im'o , nista im'o nije... Tako ti to dodje nekako kod nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imam osjećaj da većina ljudi misli kada se kaže Energoinvest na Aluminijum, livnice, Birač, rudnike boksita, benzinske pumpe, tvornice električne opreme, dalekovodne stubove,...od toga više nema ništa. Ostala je samo jedna zgrada i inženjering firma koja tu i tamo ubode neki ugovor, pa onda traže podizvođače da im rade...Uspjela je braća da i ovo dovedu u ravan. Da bi neka ortačka grupa jeftino uzela zgradu koju će poslije izdavati pod kiriju.
Lijepo smo radili, imali dobre plate ,poznati u svijetu A onda jedan dan dodjese nekakvi u crnim Dzipovima poslije toga vise nismo ni radili.....
Ti Šojiću da spasiš. Lopove
Novalić došao da spasi..............?! hahahahaha ovaj lik (Novalić) ima tako gladne, sitne, podle oči da me strah pogledati iste, taj sve ono što pogleda pretvara u prah i pepeo, uostalom za ovo malo njegove vladavine i odlučivanja svjedoci smo da sve čega se latio košta nas sirotinju toliko da nas je definitivno strah našeg...........................hajde da kažem Novalića.
Znaju li zeleni išta napraviti osim vikendica?
Koliko dugo ubijaju Energoinvest, a još uvijek daje znake života...
novalic u energoinvestu? e sad ste tek jebali jeza u ledja.
jadna mu majka koga vi budete spašavali....
Hocel g.Dzindica sada radnici EI razduzit sluzbenog automobila kao sto su ga razduzili radnici Pretisa? http://www.avaz.ba/clanak/135125/radnici-pretisa-istjerali-direktora-iz-firme
SDA tajfun se dakle obara i na Energoinvest
Bas kao sto je privatizacija bila spas za hiljade drugih fabrika. Svaka cast na ovom potezu. Tako rade pravi Bosnjaci. Dok sve ne uniste iza sebe ne odustaju.
Jao kako su jadni !
Sigurno vam se dogodilo da imate, a sigurno imate, problema u vasoj zemlji. Dakle, ukoliko imate problema, a vidim da sigurno imate, fino uzmete transparente, na njima napisete lijepo sadrzaj, sve sto vas muci, sto vam lezi na srcu i to lijepo kazete jasno i glasno svima nama.
ha ha ha je l' to Novalić došao i u Energoinvest da ga sjebe?
Ako vas ovaj lik ne spasi, neznam ko može! Šalu na stranu - ovaj kvazispasitelj je samo jedna ubleha ko ja je dihakala velikom broju firmi. Ništa nezna da podigne - a da obori jeste majstor. Nedajte da prilazi vašoj zgradi!
Nema tog giganta kojeg naša banda ne bi mogla ad hoc, u svoju korist, uništiti.