Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku im jebm kad su htjeli poskupit 100 zahtjeva sedmicno je bilo za podizanje cijena stoka lopovska dabogda vam se na djeci vratilo toliko!
Kad cijene na svjetskom trzistu poskupljuju, onda poskupe i kod nas... kad cijene na svjetskom trzistu padaju, onda nasa naftna mafija kaze "ne mozemo spustiti cijene, tocimo gorivo koje smo kupili po onim proslim, skupljim cijenama".
mrs bando lopovska
Jer državu ne zanima da uredi ovo tržište i dozvoljava naftašima da drže više cijene koliko god to mogu. Sa smanjenjem cijene dolazi i smanjenje naplate od PDV-a, tako da je država najviše na gubitku.
Što bi oni tražili pojeftinjenje kad mi sipamo i šutimo i ovako...poneko se požali onom radniku na pumpi koji nikakve veze s tim nema. Nemamo državnu instituciju koja će ograničiti maržu naftašima i zaštitii potrošače...oni nam se smiju i gledaju kako sipamo ...
Na Petrolu prije dva dana benzin bio 2.06 km a jutros gledam 2.11km znaci jos poskupio(valjda priprena za pojeftinjenje) Dizel je 2.11 vec mjesec dana, nigdje ni tih 5 feninga nije pao. Jebu ovaj nas napaceni narod kako tko i odakle stigne i naravno tjeraju. .
Eno u Hrvatskoj od jutros cijena goriva niža za, čini mi se, 10 lipa. Kod nas neće reagovati šupci naftaški dok ne bude trebalo poskupiti...mamu im
ma poskupilo ili ne... ja uvijek za "cvaju" sipam hahah
jbg tko hoce da vozi vozit ce ako litra bude i 5km.. aa ko nema, ima noga trans...
Koje pojeftinjenje ? Ovde samo mogu pojeftiniti samo sezonski poljoprivredni proizvodi i seljake dovesti na rub gladi i egzistencije. Ovde se ne poštuje ništa izuzev zakona sile. Ovde jednostavno radi šta god ko hoće. Samo čekam vijest da proizvođači malina redom bankrotiraju zbog naših sposobnih ministara i resornih ministarstava.
Ima jos previse dvica na cesti. Hitno poskupljenje goriva trazimo, hitnooo kao i subvencionirano gorivo za privrednike!!!
Pa nema zahtjeva kad ljudi kupuju isto i ovako i onako.
nema da nema novog nego nije bilo ni starog...
Vrlo je zanimljivo to kako postoji zakon kada treba podici cijene goriva u roku od dva dana (po zakon, a prije toga podici za 5 kf jos), a kada treba spustiti, taj zakon ne vazi nego imaju nekakva cudna pravdanja xD Ali sta ces vise pricati o tome, lopovi klasicni ko i sve :)
A juče vijest na radiju kako slijedi pojeftinjenje goriva jer su skoro sve pumpe podnijele zahtjev za to.