Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubija od modernih trendova :)
19. vijek se vraca u modu.
Svi vi nesto pametujete, a koliko vas zna sta se ustvari krije iza ovih kreacija? da li znate uopste sta su djeca koja su dizajnirala ovo osjecala u tom trenutku? naravno da ne znate, tako da ne osudjujte, naravno ovo nije na nekom nivou kao sto i sve ostalo kod nas nije, ali podrzite ovu talentovanu djecu iz srednje skole koja su se predstavila na bilo kakav nacin, imamo mi mnogo djece koja bi zeljela poslije ove skole nastaviti skolovanje za modnog dizajnera ali vecina njih nema mogucnosti za to, jer taj fakultet imamo samo u Bihacu! i definitivno bi se trebalo nesto promjeniti po tom pitanju! ne mogu sva djeca bit doktori, stomatolozi, veterinari.. ima djece koja vole i umjetnost ali tu djecu u ovoj drzavi mi najcesce ismijavamo i govorimo kako od posla kao modnog dizajnera nema nikakve koristi! i da za sve vas koji komentarisete nesto u fazonu da se ova odjeca moze obuci samo za noc vjestica, mogu reci samo da se mnogo zaostali, jer kao sto ne znate ovo predstavlja visoku modu ;)
Bi na sajmu, ali ne vidjeh pčelara da prodaju med
Samo pista je mnogo suptilna..
Vašar
Prava stvar za nase iskompleksirane idole i wanna be ribice :D Potkrijepimo svoju nesigurnost odjecom i drugim stvarima kojima cemo se istaci ... ne smojim sarmom ili pamecu, vec odjecom i ajfonima ! Jej ! Ulazimo u odjecu , ali nemojmo nikako ulagati u vrijednosti unutar sebe. Koji ce nam ?! Ali to nije sve , bice masa razuzdanih manekenki koje rade za "big money" (40 KM po reviji, a ima ih 2 godisnje) i onda ce one moci naci nekog seljobera koji sad drzi mjenjac merdze a do juce drkao s motikom. Ali dzabe vam fuksice kad merdzo nije vas... idite kcu bagro modna :P
sramote, pa stvarno smo u kamenom dobu...
ovo za kindzurijade ili kakvih mackara, noc vjestica ce uskoro, mozda zato OVOOO sve ...
Ja mode i p*cke matarine!