Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I halal certifikati ponekad omanu pa mogu i ovi:)
Lazu pcelari svi koji prodaju med,pcele hrane secerom,tako da je i suvise tesko naci pravi med...........
med i heljda sa bosanskih livada lijece karcinom? p.icka vam m.aterina p.osrana organska i mrsh
U Tursko-bosanskom koledžu smo malo pomješali primarnu prevenciju sa liječenjem malignih bolesti, pa bi kemoterapiju zamjenili heljdom.
jel do 24.04. ili do 28.04.
@Zagorkara (Citat) Kako se proizvoe neorganske paprike, neorganski med, neorganski krompir!? Završih hemiju, ali ne sjećam se da postoje neorganske paprike Kraj citata Ma, to je samo dogovoreni naziv za hranu koja je minimalno tretirana hemikalijama.
Organski uzgoj hrane je perfidna MONSANTO prevara. Kako je moguće organski uzgajati GMO krompir?
fina vijest, zdrava ishrana zdrav zivot nema puno filozofije
Kako se proizvoe neorganske paprike, neorganski med, neorganski krompir!? Završih hemiju, ali ne sjećam se da postoje neorganske paprike
hahaha od umjetnog gnojiva, hemikalija, praška šta sve ne eto kako cc
Moje mišljenje je bolje je kupovati sve što je provjereno. Med kupujem od pčelara koji ima veliki broj pčela i prodaje sve pčelarske proizvode i 100% provjeren i kvalitetan. Ovim na sajmovima ne vjerujem poznajem neke koji kao izlažu i prodaju, a obični su prevaranti i preprodavači. Opreza nikad na odmet!
Bitno je da neko vazda ima nesto protiv necega pozitivnog :)