Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mile poslije najsavremenijeg aerodroma u Trebinju , termoelektrane u Gacku , mreze autoputeva , juznog toka , trazenja nafte ova nova investicija se cini sitnica. Jos cujem da u prostornom planu RS-a planiras otvaranje plinskih elektrana posto mi lezimo na plinu.
Ovo ti je nesto ko i Bakirov GlanzInvestment.. Dodik naso levata da glumi investitora a vidi mu stranice hahaha www.comsar.com
svaka čast. hidrocentrale izvlače bih iz ekonomske krize.hidrocentrala je najbolja i najisplativija investicija.
Nije ovo predizborna, biće dvije hidroelektrane i tri vjetroparka.
Mnogo je PREDIZBORNIH kamena temeljaca ovih sedmica diljem BiiH a nigdje završenog objekta..... Nije Rašid nepoznat javnosti u BiH, šta je bilo sa TE Ugljevik..... I ne igrajte se oko voda.... to moraju projektovati vrsni stručnjaci a ne graditi hidroakumulacije kako kome padne na pamet....
Opet onaj ruski muslimanac, znači KADA NA VRBI RODII GROŽĐE! NA SVETI NIKAD! Čova ih kao prevario, a Mile opet ima povjerenja u njega. Pljačka, sada sa hidroelektranom!
200 hektara potopili, a nisu znacajnije narusili okolis. bravo vi
200h potopili ali otvorili radna mesta. Hidrocentrala je cista zarada dok god ima protoka vode. Takodje znas ti koliko sektora privrede pokrene ovakav projekat. Umesto dzamija i crkvi treba graditi i odrzavati objekte od privrednog znacaja.
istina, ali reci da 200 hektara nije nista je glupost i da je to u biti protocna brana. haj' kuci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da znash kako ti lopata fino stoji, ne bi je ispushtao, entitetski predsjedniche.