Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
borci za prava a na slici 5hiljada maraka odjece, e omladine, 100 ovaca i Kupres
Slobodna volja vlasniku i mušterijama. Kome se više isplati ili sviđaju nepušački lokali nek ih prave i posjećuju a kome ne nek imaju pušački. Čemu nametanje
Fadil je ugasio Fabriku duhana. Ovo će vam završiti bez Asima
Blago se ovima kada im je jedini problem pušenje
I Nikšić, ne zaboravi glavnog krivca.
Baš ove sa slike su one iz škole koje su sve znale, šutile i hinje najveće bile. Kakav glas mladih, smeta vam cigara a ne smeta vam alkohol. Zasto svi namecu svoja prava, gdje je ovdje sloboda zivljenja. Zasti izlazite u kafice u kojima nema odvojen prostor za pusace i nepusace. Cemu nametanje vise i upravljanje tudjim izborima?
Sve i jedna normalna država na svijetu ima zakon o zabrani pušenja u zatvorenim mjestima, samo kod nas u Bosni i Hercegovini je taj zakon gluho i daleko bilo. Kafa , cigara i prilaz autom ispred kafića, oko mi uzmite al te tri stvari Bošnji ne diraj.
Otkud ovi izroniše, nigdje se dosad ni za sta nisu oglasili.
Bravo za inicijativu. Evropa tako funkcionise, sto nebi i mi. Kome se pusi nek pusi u 4 zida.
Koji su ovo "mladi"?I ko je organizator "ankete medu mladima"? Gluposti i manipulacija!! I sam sam nepušač, ali kad neka dobro plaćena NVO ili politička stranka svoje lične stavove i ubijeđenja potura kao generalni stav cijele populacije, to je veoma loše. Danas lažu o stavovima " mladih" u vezi cigareta, sutra će slagati nešto drugo, itd...
Zabraniti u javnim objektima, ali su radikalne odredbe o električnim cigarama. Ispadne da će biti dozvoljene samo najblaže varijante i duhanskih i električnih, trebali su onda totalno zabraniti u svakom obliku. Zakon je prepisan bez uvažavanja pozitivnih iskustava naprednih zemalja. U zemlji gdje cvjeta korupcija, šverc, trgovina narkoticima, ovako radikalan zakon je populizam. Zašto onda ne zabraniti žestoka pića a ostaviti samo pivo?
.... de , mladosti , brinite se ko će vam vodit državu , manite se pušenja i pušača ! MRŠ !
Svaki lokal, bar, kafić, restoran, mora imati zaseban prostor za pušače i odvojen ulaz!
Draga djeco,na vama svijet ostaje pa cu Vas podrzati,mada me je u koroni spasilo pusenje.Ali ipak svijet je Vas.
Ma mi smo ga popusili i na otvorenom i u zatvorenom i javno i privatno. Jbg sad ako jos zabrane pusenje neznam sta cemo raditi? Hoce li turbofolk biti obuhvacen ovim zakonom?
Ja mislio džejla ramović sa sestrama kad nešto o pušenju. Mrsko mi čitat, predugo brate. Samo slike i komentari, ostalo naporno.
Zabraniti itekako, pogotovo zlo koje se zove nargila i enormno bogaćenje na otrovu kućne radinosti koji nije provjeren za konzumaciju od strane bilo kojeg zavoda u BiH. Mozda se i trend slikanja uz shishu smanji. Ne moze se nigdje otici a da nije zadimljen prostor. Jedan dan hocemo u EU i svabine zakone,drugi dan nan ne odgovara.
Zabrana 100%
Istureno odjeljenje mladih. Haha
Ove tri na na fotografiji puše samo u otvorenim prostorima?