Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce sada Dodik?
pusiiiiiit
hahaha samo mi je drago zbog nebulnoznih teorija dežurnih smrda
Pokopase ga prije nego sto se poc'o kopat'.
Ono kad Rusija još jednom natakne Srbiju na čiviluk, haha. Ko prava braća im maznuli cijelui naftnu industriju za jedno 30% od tržišne cijene, eksploatiraju njihovu naftu i plin za smiješnu rudnu naknadu, a sve uz obećanje da će se Srbija namiriti Južnim tokom. Buahahaha, pored ovakve braće, ne trebaju ti rođaci :D
@grad na drini, tebi će jebati majku oni u Sarajevu
Bakir će sad praviti tursko-kazahstanski tok preko FBiH do Madrida,a Dodiku je ostalo samo da ono malo cjevovoda što ima, zaprdi Cvijanovki.
hahahhha sta ce sad servi,pocinje masovno kmecanje, pa nemoze i pare i jare zbogom srbijo sluga si bila i sluga ces biti
Joj ovih što Dodiku nabijaju ovaj gasovod na nos. Pa ljudi moji jel vam jasno da Dodika ne zanima nikakav gasovod niti bilo šta drugo što ima smisao? On se samo uhvati nečega verbalno da bi se prsio i ljude zavlačio dok krade iz budžeta, državnih firmi i preko tendera i sličnih sigurnih poslova. Gasovod je bio samo verbalna foluška za podilaženje njegovim "prijateljima" i šukanje "neprijateljima" isto kao i referendum, isto kao i priča o NATOu, i EU. Ko eto on bi sa Rusima kako, a kad dođe do kakve goleme odluke on će pitat narod na referendumu. Svim vodećim političarima, a posebno Dodiku i Izetbegoviću status quo odgovara još 200 godina i svim silama će se potruditi da on i ostane. Kakva EU, kakvi bakrači.
Щекире у руке, па у шуму по дрва.
južni tok =tužni tok
kiselja voda = teška voda
južni tok =tužni tok
E ovo je stvarno komedija. Muslimani se raduju sto je obustavljena gradnja Juznog toka. To je kao da umires od gladi i rugas se onome do sebe koji isto umire od gladi : Glupost je stvarno beskrajna. Nijemci sebi napravili Sjeverni tok i zaobisli Ukrajinu i Poljsku da se ne zajebavaju sa divljacima. Uredno placaju Rusima i biznis cvjeta, a nasi muslimani proslavljaju sto ce nas sve zajedno zaobici korist od plinovoda za koju se bore svjetske sile. Ludnica.
Ja sam iz Bosne i mislim da u Bosni zive dobri ljudi, ali sto ima glupaka, da ne povjerujes. Velike sile vode energetske ratove i svako ziv se bori da izvuce nekakvu korist, a ovi nasi likuju sto nece imati nikakve koristi. Nevjerovatno.
Evo tu je bajker da potvrdi moju tvrdnju da je glupost beskrajna. Klasican idiot. Sta sad sa njim da radimo? Rodio se, zivi i umrijece praznoglav.
"Uzimajući u obzir činjenicu da do sada nismo dobili dozvolu iz Bugarske, vjerujemo da u aktuelnim uslovima Rusija ne može da nastavi sa realizacijom ovog projekta", izjavio je Putin na zajedničkoj konferenciji sa turskim predsjednikom Tajipom Erdoganom u Ankari, a prenosi agencija France presse. On je rekao da će Moskva pojačati isporuke gasa Turskoj i da bi mogla u saradnji sa Turskom da formira centar za zalihe prirodnog gasa na granici sa Grčkom. Ruski predsednik rekao je i da je ruski naftni gigant Gasprom odlučio da "poveća za tri milijarde kubnih metara" isporuku ruskog gasa Turskoj "kako bi zadovoljio" potrebe te zemlje.
Auuuu sto majcica Rusija zavuce....
Realno... ovo za Evropu ne valja, a ni za nas.. al' Rus po kratkom postupku presiječe i okrene novi list.. list koji se zove Kina..
aaaaaaaaaaaaaa... sad ce dodik da kaze: " republika srpska ce sama da pravi juzni tok..."
Kriva bugarska !
Rusofili na aparatima. xD
Hahaha, grad na drini na intenzivnom. :D