Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO JEDNO PITANJE: KAD JE SVE TAKO DIVNO I REKORDNO , ZASTO ZAPOSLENICI NEMAJU 3 MJESECA PLATU ??? NO MORE QUESTION YOUR OWNER !
Treba u Seheru zatvorit aerodrom, ionako tavore... pojedose budzet. Usminkat tuzlanski da se piloti vec jednom rjese traume :)
Aerodrom je cista kriza u svim segmentima.. Najjace je kad cekas torbe, pa ih prebacuju rucno kroz nekakav otvor..to je bas patetika. S malo investiranja bi se aerodrom mogao malo "dotjerati" da se ne stvara dojam na prvu da smo totalna rupa u Evropi.
Pa super vijest.. mislim, to da su uspjeli povecati promenat za 2, 5 puta i da su se opet potrudili poslovati u minusu, nije lahko. Samo nek se sakriju, ako ih BH WalkLines cuje kako divno posluju, eto ih u Tuzlu da sve dokrajce.
put smece,parking smece,terminal smece,nema vode za pice,wc ko u trainspotingu,osoblje seljacine nepismene,stolice u cekaoni okrenute naopako,granicna policija nepismena stoka zaposlena preko sda stranke.sve u svemu propast,bruka i sramota.rijesenje 200 litara benzina i gledat kako bruka gori.
Stvarno bi trebali malo i proširiti i popraviti cestu što vodi do aerodroma!
kako bi bingo razgulio i protjerao ovaj konzum, samo da malo politiku poslovanja popravi..
Lik5555 ti nisi bas cesto u skoli bio, jel da? :) pored cinjenice da nisi u stanju da sastavis JEDNU recenicu ispravno, takodjer se jako dobro primjeti da pokusavas biti u pravu tako sto vrijedjas i omalovazavas svog sagovornika.. kao sto rekoh, POKUSAVAS.. na osnovu ovoga sto si napisao se takodjer moze jako dobro prepoznati tvoja ogranicenost.. na tebi razumljivom jeziku to znaci: kume, veze ti nemas o cemu pricas, samo lupetas. vidi se da ti je IQ manje-vise ravan broju cipela pa mozda cak i sobnoj temperaturi.. lijep pozdrav