Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je strasno,bez stranih investicija smo skor dotakli dno. na ovome mozemo samo zahvaliti nacionalistima koji su namrazvalili drzavu,to jeste pokusavaju prvaiti svoje zasebne torove,kao Covic,Izetbegovic,Dodik..
Ovaj put od svih nacionalistickih pacova treba izdvojiti Covica kao direktnog krivca za ove sankcije...
Čović je izgleda zaboravio da je izborna godina, vec duze vremena ima velikih propusta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U ovakvom stanju smo zahvaljujuci nacionalistickoj bagri koja ne zeli da drzava napreduje, nego zele da stagnira kako bi se oni sto vise i na sto laksi nacin bogatili...
Ta bagra nas koci godinama,krajnje je vrijeme a narod skonra kome ce u oktobru dati svoj glas.Zbog njih dobrano kaskamo za ostalima..
trebamo predstati im dopuštati da nas stavljaju u torove, pa nismo ovce, ili jesmo???
već suze niz leđa...
Ma profesorice vise i tebe mi je na vrh glave u pm....te profesorica, te u parlamentu, te po upravnim odborima, te savjetnica, te....ofo ono, karijerica biografijica, CV, fazoni. Pa majku mu vise! Kakvi su to filmovi i zapadnjacki tripovi?
Pa sada ce ljudi pocet investirati u drzavu a ne u dzepove vladajucih stranki kao sto je dosada bilo.... Rusi valdu u dubokom smradu ::::
mogu misliti kakve probleme ce imati al shidi ( ?) i ostali svetski "poznati investitori" ? :))
ma prijeti nama jedan veliki QURAC, zar može uopšte gore biti nego što je sada !
bog allah je kriv za sve ovo
za palestinu, bosnu i gazu koju tlači desetljećima, samo On zna zasto
ja sam bosnjak iz sarajeva i to je moje misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ja mislio ona druga Danijela Martinovic :P
sta briga bakira covica i bagru, oni imaju para, investirali su u svoje dzepove dovoljno...
To ko tebe Martinovicka nesto zabrinulo?Da mi je znati kako li ti glasas za zakone?Po savjesti,ili kako ti sef kaze?
Šta je čudno u ovome, tome se svakako teži. Pad stranih investicija i povećanje kamatnih stopa, ako dodamo i hapšenje carinika ide i rast cijene zlata. Znači ko se nakrao biće još bogatiji, ko nije ko mu je kriv. Sad će se lakše iskristalisati begovi.
kolika priča i koji stručnjaci pa svaka budala ove zemlje, a takvih nas je devedeset od sto zna da nam prijeti pad stranih investicija i povecanje kamatnih stopa, jes to teško zaključiti u ovoj zemlji
kad skotnas u bosnu samo investiraju banke koje dodju daju kredite uz bezobrazno visoke kamate i na kraju izadju iz Bosne sa velikim profitom.
Ja mislio neko kompetentan sere. Kad ono - predsjedavajuća Zajedničke komisije za ekonomske reforme i razvoj Parlamentarne skupštine BiH
Covicu, da Bog da imao pa nemao zbog ovog sto nam radis.
Gledaj lagumdzijine strucnjakinje, il je ono domazetova. Il drugih uhljupa sa ekonomije. Sve moroni do korona. Ona je sramota za ekonosmi fakultet sto su joj diplomu dali, a poslije sramota kakve gluposti valja. Sto se niste oflasili prije par mjeseci nego sve vam je u zadnjih pet minuta. Moroni jedno. A ti martinovic de ne sramotu se. Suti ostatak mandata kako si i ranije. I nabavi kakav cesalj