Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 km za 11 mjeseci, 300 radnika = 1,21 metar dnevno. Da imaju od alata 100 krampi, 100 mistrija, 200 lopata i 25 civara mogu zavrsiti za 3 mjeseca.
Ja ne mogu da vjerujem koliko vise grade tu famoznu "sarajevsku obilaznicu", ovo je izvanredan slucaj za izucavanje na saobracajnim fakultetima sirom svijeta, kako nestio NE TREBA raditi. Pa preko 10 godina se to radi sram i stid vas bilo...
taman dok vi završite te obilaznice i povežete ključne gradove autoputevima, automobili će biti zastarjela tehnologija :)
najbolji komentar danas
Guzvajte se do iduce godine...
Ovo da se potpiše dok nije došo Čavara na vlast
jao im glava nedoradjenih,neurbanih boze mili, e ko nas vodi,,,
Euro-Asfalt lopovska i SDA firma, toliko
Kakvih 4 km?! Radi se o izgradnji ceste dužine oko 500-tinjak metara s vijaduktom i kružnim tokom, a sve ostalo je već završeno do prošle godine. Sada njima za nekih pola km ceste treba 11 mjeseci. Bez ikakvog pesimizma i suviše kritiziranja - OVO JE SRAMOTA!!! Ako se građani dvoume i misle za nešto praviti proteste, ovo su pravi razlozi. Laže se i obmanjuje javnost. Jednostavno smo neposobni i mi građani koji mirno sve posmatramo, a i ovi koji treba da rade za naše interese. Sve ista go*na.
Koliko znam tu su ovi prethodni nešto štedjeli asfalt i beton pa treba nešto i ponove praviti.
Da ste dali posao domacim firmama, mozda bi na vrijeme i zavrsili..
Pa rade ovu zaobilaznicu, koliko, tri stoljeća ?! Ajde majka mu stara,kako vas nije stid !
stani bolan treba im vremena kako na svakoj vreci cimenta, lopati, kili asfalta....da ukradu makar 5 maraka. treba tu vremena da se izracuna. da vidis kad se tuzla renovira kako vreca cimenta kosta 300KM a metar strujnog kabla 30KM
https://www.youtube.com/watch?v=CFw_iF6Tx0M
Manje od 4 kilometra 11 mjeseci. Aferim braćo, aferim!!!
kako li je tek na ulazu :D