Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je trebalo uništiti velike firme,onda su govorili da one ne mogu opstati,a sada se govori da ove male firme ne mogu opstati .Ko koga ovdje laže?
NAkon uništenih velikih sistema došao je red i na vas. NE kažem da ste vi krivi. Al i vama će imetak odutet porodice Izetbegović, Čović Čengić pa onda mašite zastavama ili kurxxxem.
_""Male firme se moraju organizovati i udružiti. Sadašnji uvjeti globalizacije malim proizvođačima ne dozvoljavaju da se nametnu, zbog toga se oni moraju uvezati u veću mrežu mikropreduzeća", rekao je Šain za Klix.ba" Otkrio Ameriku ovaj Šain? Kako to izvesti profesore u ovakvoj državi i kako udružiti mala preduzeća po srodnosti proizvoda, a nalaze se jedni od drugih u raznim i udaljenim gradovima BiH? Trebao si i to objasniti. Teško je to uvezati u neuređenoj državi.
ko šiša male proizvođače, Bakir i Fahro su skopili koaliciju, od sutra ćemo svi bolje živjeti
Ovaj zakon što je izašao je sa ciljem da se mali proizvođači i male radnje uguše. Očito su velike firme dobar ugovor ponudile našim "političarima". STOP PIŠANJU PO SIROTINJI!
Nemozte opstat kad kusate zlatnim kasikama probajte malo prstima
normala,analogno tome sadasnja begovska vlast nas podrzava i gura u ovakve biznise te preporucuju da cuvamo ovce,koze,sadimo maline,kupine i sampinjone
znaci begovi i ovcari
mislim da ce mo uspjeti na kraju.ipak vise je buranije nego begova mi to mozemo,narod zna ;D