Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkot funkcionira. Nastavite.....
Čekaj ovi tuže zato što ljudi ne jedu kod njih hahahah
Zasto su vlasti u Palestini podrzavali Milosevica u vrsenju genocida nam muslimanima u BiH i Kosovu? I jos ga ugosćavali 99. Za bozic?
Samo nastavit! cuj tuzit gosta sto mi ne donese svaki put poklon u kucu hahahha taman kad pomislis da zidovi ne mogu nizi i ogavniji bit....
Manje muslimana na planeti, srce vece ❤️
Bojkot funkcionira, nema mcdonaldsa u BiH. Ali gdje god putujem srecom ima. Kod kuce mi ne trebaju.
Malezija bratska zemlja uvijek bila. Jedina azijska država koja je tokom rata primala izbjeglice iz BiH.
I Izrael je primao izbjeglice iz BiH
A šta se gnjida nakotilo na ovom portalu.Pod hitno gas i gusti češalj..
Ko kome može zabraniti ili narediti šta će kupovati ? Zato bojkot proizvoda od c¡0nis.tičke bagre i životinja!!!
Promijenite ime i vrati ce se musterije
Sloboda izražavanja je osnovno pravo. Šta ima ako kažem činjenice: Izraelska vojska ubija civile, ženu, i djece preko 4000, i JA NE KUPUJEM IZRAEL PROIZVODE NITI KORISTIM kompanije povezane sa njima poput McDonaldsa i dr. To je moje mišljenje i pravo na slobodu govora a ja nemam ovlasti što milioni drugih isto postupaju, zarad CILJA da IZRAEL PRESTANE UBIJATI CIVILE.
bojkot daje ucinak tako sto muslimani ostaju bez posla.
Bojkot daje učinak . Treba nastaviti kod nas Manja , Kort, crvena jabuka . Coka cola Svi koji pricaju protiv Ustava BiH ne uzimati kod njih . A ujedno koji podržavaju Cioniste .
Samo po djepu
Bojkot, svih izraelskih proizvoda...