Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAŠTO SE ZAMARAT TOLIKO KOMENTARISAT SVAKO MOŽE DA IDE NA GODISNJI GDJE MU PAŠE NIKO NIKOGA NE SILI DA IDE U HR CIJENE VIŠE NIGDJE NISU KAO ŠTO SU BILE JA ODEM U CEVABDZINICU U XXL U BECU PA PLATIM DVIJE PORCIJE ĆEVAPA SA AJVAROM I DVIJE KOKTE 39 EURA.SAD TREBAM DA NE JEDEM VIŠE CEVAPE DOK NE DODZEM U BOSNU OVO JE BEC TAKVE CIJENE BOSNA IMA SVOJE CIJENE HR SVOJE KOME NE PASE NE IDE I DOBRO SVIMA.
Kad ti "dodze" u Bec tako pismen? I ko tebe placa tamo za tu pismenost da mi je znati.
Dobar dio registrovanih "Nijemaca" u Makarskoj je BiH porijekla...Bosanci sa DE pasošem
i ja sam prosle godine hotel valamat meteor bio iz njemacke ali BiH pasos,kako se broji to nocenje njemacke il BiH?
zato ce Crna Gora biti puna vec se puni bio sam
Ja bi radije onda otiso u neum.
Nekad je nama Sarajlijama bilo sega otići u Makarsku, a danas za mnoge je misaona imenica.
Čovek je proklet ... Ja sam kao mali mislio Makarska, Gradac, Hvar i nema dalje... Onda vremenom, hvala dragom Bogu, odeš u Grčku, pa pomisliš AAA extra, pa Turska, Egipat... I onda jedno leto odeš u Španiju (bračno putovanje) Majorka pa Ibica i kažeš ja kući se ne vraćam... Poenta je bolje se ako nemate dengi stisnuti pa ići svake druge godine na more, videti malo sveta, i videti te druge zemlje i lepote ... Život je kratak, živite ga najbolje što možete!
Ja cu ove godine u Madjarsku
Izvini Hrvatska ja cu u Tursku i nemoj da se ljutis to je za mene preskupo a i u Turskoj nema pascetine pa serbez mogu jesti
Samo idiot moze otic u Makarasku ako je izabrao Hrvatsku kao destinaciju. Guzva,los smjestaj I nerealne cijene. Blago Hrvatske je u najljepsim otocima na svijetu I ko nije ljetovao na Hvaru,Bracu,Korculi,Pagu,Mljetu nema pravo pricat o Hrvatskoj. Makarska je jedna velika napuhana ciganija.
Ma ne livo oni nas! Nemojte im ići neka pocrkaju! Doći će im austrijanci i poljaci. Normalni ljudi idu u Grčku, Crnu Goru, neđe. Samo budala može otići u Makarsku!
Pored Spanije, Grcke, Italije, Turske, Crne Gore, Portugala ici u Hrvatsku moze samo budala, pa danas je sve na dohvat do ruke.
Ne bi ljeto bilo ljeto kod nas kad ne bi bilo ovakvih članaka, i onih koji se čudom čude što je kafa i hrana na Rivi ili u nekom obalnom restoranu preskupa.
nemora se jesti u restoranu moze i u trgovini salama i pasteta, umjesto hotela pase i spavanje u autu jos kad je karavan.
To je za tebe ljetovanje, spavanje u autu?? Kako ti nije neugodno.?? Takvi samo što dalje od nas.🙏🙏 FUJ!
A plaže zimus obnovili drobljenim kamenjem tako da gratis dobijete osjećaj hodanja po staklu.
Ne govorim toliko o cijenama hrane npr, to je koliko toliko okey ali generalno troskovi puta pa tamo smjestaj parking sve sve to kad saberes treba tebi tu bruku bruku para mislim sto je i normalno..
Hrvatska je definitivno postala preskupa. Uvijek su bili skupi ali sada je strasno. Ispod 1500-2500€ 2 osobe ne mogu proci, i to samo smjestaj.