Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nam Hrvatska zabraniti izvoz mlijeka da mi pocnemo kupovati domace proizvode.
övaj klix pun idiota, pa nije vlada kriva sto vi kupujete strane priuzvode KUPUJTE DOMACE,,
cim nema novih fabrika ovo je vijerovatno laz fabrika prizvede.proda po mofgucnosti vani e to je zarada friska lova a posto smo od gradzevine a rusi se pola svijeta treba vidjet da nesto i popravljamo plus pride znamo i mine uklanjat ubili se za mistrije al nema DZEME DA ODE U ARAPSKI SVIJET I TILETA DA IH DOCEKA NECE ONI SELAMANJA TOGA IMAJU NA IZVOZ HOCE KURVE ALKOHOL PITAJTE VUCICA KOLKO VOLE SRPKINJE
Zaposlili, izvoze, smanjili deficit ! GDJE KONKRETNO ? KAKAV BA IZVOz. Navedi ime bar jednog izvoznika predsjedniče privredne komore ? TAS, Feroelektro, Energoinvest. Energoeptrol, UNIS, građevinske firme, namjenska industrija, FAMOS, it d sve su to uglavnom bili nekadašnji izvoznici a sadašnje rahmetlije. A Bogami i Klix krenuo sa Lažima ko Slobodna Bosna pa će i završit ko ona !
turistička djelatnost, ako se ne varam, se knjiži kao izvoz. njihove valute za našu uslugu ;-)
@_xy_ Slažem se ako dolaze Kinezi da se umjesto svog smoga nadišu sarajevskog. Upravo čitam upozorenje da je Sarajevo zagađeno ko najveći centri prljave industrije u BiH ! Nažalost u Sarajevu radi samo pranje novca, Energopetrol uknjiži da je fiktivno izvezo i da se slaže da pokrije gubitke !! Na policiji kupujmo domaće : RIŽA, a očekujem i renesansu uzgajivača BANANA, kivija , morskih plodova i ostalih domaćih proiivoda i zapošljavanja sa tim u vezi ! :)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slave smanjenje deficita od 160 miliona... Pa koliki je onda to dedicit??
Samo export.
A da pri tomre nije zaposlio NIKOG. Al ako jeste smnanjio deficit i zaposlio već 35 000 ljudi ONDA JE NTO VEĆ DVA PUT VEĆA LAŽ ! OSim ako ne dođe do amrisane da Konakovića poi uzoru na Hrvatstku izaberu za kancelara Njemačke ili premijera Francukse ili Britanije kojim trenutno baš ne cvjetaju ruže ! :==))))))))))))))))
@bh gromovnik Mama te iz prosula u klozet šolju
Zamisli još da svi uzimaju račun za svaki proizvod i uslugu koju plate. Prihodi bi bili veći 50%.
svaka čast, sve se može kad se hoće