Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontam neki patrijarh.
Neka su vjerski sadržaji u pozadini a struja je manje bitna...
Pogledajte samo tu dodikistansku glavušu i pogled. Zrači 163 KM Dodokistan krmetnjakom.
Kakva glavuša, alal ti vera, kao da su u černobilju rasli
I zarađuje isto tako najmanje u Evropi.
Gotovo džaba
Dobro bi bilo da neko od novinara provjeri koliko se kilovata može potrošiti u Njemačkoj za prosječnu platu a koliko ovdjeDa vidimo gdje je najskuplja a gdje je jeftijija struja..
Mogao bi neko reći koliko procentualno prosječne plate izdvaja za 100kw stanovnik rs-a a koliko austrije.
Hehhe napisite u drugoj drzavi bolje zvuci
Duplo skuplja jer plaćam struju i u Sarajevu i u Han Pijesku koliko znam na sat u Sa je oko 5 KM a tamo je oko 9 KM dosao kad ili ne dosao.
suplja za narodne mase...
Ali su im pemzije duplo manje nego u Federaciji i najlošije u Evropi. Pored toga sve je manje placeno nego u Federaciji.Mile kaze da je RS jaca i prosperitetnija a ove ovce mu vjeruju😂.
Kad se uzme u obzir prosječna plata u RS, onda placaju najskuplju na dunjaluku !!!
Pa poskupite je i rijesen problem!
Samar je dio narodne nošnje.
Struja se "balaha" u BIH poput zraka i vode, a njenom preniskom cijenom (koja dugoročno vodi ka uništenju EP preduzeća) vladajuće stranke kupuju socijalni mir, jer su nesposobni da osmisle sveobuhvatan i kvalitetan razvoj društva i privrede koji bi automatski doveo do povećanja plata, te bi i struja mogla da se prodaje po realnoj cijeni. Čast hrabrim pojedincima koji glasno kažu da viškove treba otpustiti i cijenu struje korigovati, ali obično ih nema ko podržati
@kolorit Energija i voda treba da budu besplatni. Da bi bili besplatni veći dio gradjana treba da bude pametniji od vjeverice.