Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAKAKO!
naisao Dick na gore od sebe,da ga bar hoce i fizicki 'natrtit'.
Lako je prodati bilo sta u Bosni ako si predhodno prod'o dusu djavolu.
Dodo krmak gdje kes sto si hapio sa svojim kumovima vracaj kesh smrknuce se i tebi akbg
Ma bravo za Dodu i njegove poslovne poteze Ma sta bravo, Litvanci dobili firmu, pa stavili pod hipoteku za 150 miliona maraka, pokrali 150 miliona maraka i sad ne da se izvinjavaju, nego traze jos 150 miliona maraka i firmu. Litvanci su ih *** par puta za po 150 miliona maraka.
Kad pocnu hapsiti odgovorne, samo nek kazu da su nacionalno ugrozeni :)
Mozel 155 da zaokruzimo, sto ste cekali. :)
Kad se lopovi amateri svadjaju ,treba samo zauzeti dobru fotelju i nesto grickalica. humor je zagarantovan.
Dodik naguzi i svoju braću radi novca.
Ma sta on naguzi, njega su Litvanci naguzili za barem 300 miliona maraka. Da nije despot u genocidnoj kakav jeste, bio bi u bajbukani jos odavno. Glup je ko ***, samo zna kocijaski govoriti, a kad dodje akcija, pametni ljudi ga razbucaju ko zvecku.