Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bogdom nece
Oni nisu normalni pa ovo ce nam vracati narednih 10 generacija.. Sve otislo u pm..
beba kad se rodi u BiH bit ce odma duzna 20 000 KM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je najgori scenario za ovu zemlju.Postojala je nada da ce MMF izdrzati bar do oktobra da neda kredit,medjutim veliki je ulog politickih zivotinja na sledecim izborima, pa ni "NACIONALNI INTERESI" nisu tema kad su u pitanju PLATE U JAVNOM SEKTORU.Za ovu odluku o akcizama u "DOMU NARODA",postena stranka je mogla cak izmjeniti i "USTAV BIH",JER NEMA NI RS-a NI FBIH bez ovog kredita.Medjutim mi imamo Ljudsko dno za predstavnike,koje interesuju samo njihove ZENE,MUZEVI,RODJACI,BURAZERI...zaposleni u javnom sektoru.Fuj!
samo tako, kreditima do kraja :)
NIKAKVE KORISTI OD LAPRDANJA PO INTERNETU A NA PROTESTIMA ŠAKA LJUDI .FUJ I ZA SVE NAS!
NASLOV JE POGREŠAN.NEĆE BIH DOBITI NOVAC VEĆ GUZONJE!
Svaka čast za ministra i vladu! Kada već robovi ne znaju napraviti pare za našu administraciju, naša sposobna i mudra vlada zna dići kredit. Pa ja!
Jel osto i jedan djelic BiH a da nije pod hipotekom???Samo pitam.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Aman, aman klixovci! uz bezistan niz bezistan...! Ante je barem dobro informisan, i za to je plaćen. A, što se tiče FujFuj-kredita, omalovažavanja države, nemojte tako... pa, vaši su roditelji većma tako htjeli -- bješe to u kasnu jesen 1990. kad vam probraše i izabraše Aliju, Rašu i Stjepana (SDA, SDS, HDZ); a ovih su potonjih prirodni savetnici Amerikanci, MMF i ostala zapadno-orijentalna mafija... Zaiskali ste... ::)))
I to sto kazes, ali trebas znati da ih mi nismo ni izbarali, to je svijet htio, sto su planirali mi samo odradili, i tako to...
https://www.youtube.com/watch?v=pMXfPkhjKeQ OBAVEZNO POGLEDATI
a političari neka kupe najskuplje auta ferarije .bolide formule svaka stranka da ima u svom voznom parku helikoptere .i da dignu pdv 50 posto . glupi su političari i bankari oni misle da mogu dovjeka iskorištavati narod . a narod kad pobudali i političari i bankari odoše pod bujicom naroda pod noge.pa koliko je samo diktatora pogubljeno .danas su diktatori političari i bankari.
trebalo bi uzeti od banaka i mmf pa oko 10000000000000 milijardi eura .pa da živimo ko carevi a poslije šta nas briga za poslije.para nema za vraćanje silnih kredita ili ako krenu da uzimaju harać od stanovništva .revolucija.zar nije super ideja.pa nek se zapitaju bankari isplati li im se davati kredite.samo revolucija..a poliitačiri neka dignu pdv 50 posto i opet revolucija.zar nije super .revolucija je najbolja . ako mmf i slini bankari nametnu svoja pravila opet nametnu pravila političarima opet revolucija.nakon revolucije političari postanu u službi naroda ,mmf i bankari nikad ne dobiju svoj novac .a vjerovatno će uskoro i biti nova revolucija u bih.
Ooooo j e b o vas vise MMF. Gori su oni sto vam daju, ista ste bagra.
Sto ne bi dobili. Znaju i iz MMF-a sta rade. Dati ce lesinarima pare da imaju od cega auta kupovati. Svakako cemo ih opet u konacnici vracati njihovoj djeci (koja ce tada biti u Milanu, Becu, Londonu).
Ovi političari rade ovoj državi isto ono što su Selimovići radili firmama koje su kupili, zaduživali ih do maksimuma. Znamo kako su završile pomenute firme, to je i budućnost BiH zahvljujući braniteljima interesa naroda.
nesposobnjakovici, samo o tome i brinete
je da ne dobijete, mamu vam lopovsku