Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi zivimo jos u srednjem vijeku po mentalitetu , zasto nama treba ikakv prevozinicko sredstvo
Ovdje je sve JASNO kao dan. Gosn ministar je POKUPIO PARETINE od WIZZ-a, "brace" TURKISH airlines i ostalih LESHINARA i sad trtimudi gluposti... nisu nama cetnici-fashisti neprijatelji ko sto smo mi sami sebi
Svi lete samo BH airlines puže
Kad moze WizzAir letjeti sa 20-30 eura po putniku zasto ne bi mogli i nasi? Ali ne,zelimo monopol,zelimo da sve ide preko Sarajeva,zelimo da smo glavne baje na BH nebu.E pa ne moze,trziste i konkurencija gospodo.
U ovoj zemlji ministar može biti svako pa onda i ne čudi da jedan takav lik doprinosi propadanju koje čega a da je on toga svjestan ili nije. Uglavnom svaki od njih je ubijeđen da je PAMETAN, hahaha.
Šta se žalite ...??? Da ste samo vrlog Nermina Nikšića vozali po svjetskim prvenstvima ( Brazil,Qatar ...) bili biste profitabilna firma .....v!!!
Bošnjak- "j..o Srbe i Hrvate, više volim Turke"= BIH airlines ĆAO Srbin- "j..o Hrvate i Bošnjake, više volim Ruse"= NIS ĆAO Hrvat- "j..o Bošnjake i Srbe, više volim Mađare"= INA ĆAO Gdje brat sa bratom neće, tudjin vlada
Treba ipak pomoci
http://boljatuzla.ba/nepotkupljivi-ministar-kako-je-poslovao-ministar-enver-bijedic-dok-je-bio-upravnik-carinarnice-u-tuzli/ mi se borimo sa korjenom njegovog prezimena (bijeda) nemamo vremena za informacije,zabavili se sobom. Po zvanju ministar je trebao ostati u rudnicima u Tuzli premda bi i njih sj''o. Ministar do godine posebno prometa i komunikacija.
Jedni propadaju, drugima se daje dozvola da pod nasom BiH zastavom lete,,,, a sve se bojim da bi Srbija ili Hrvatska nekome dali dozvolu da leti neka kompanije pod njihovom zastavom. Oni cuvaju svoju nacionalnu pripadnost!. Cija je to ujdurma, takvi nas ukopavaju u svemu. Vi u vrhu ako imate tala, svima dajete zeleni karton, sram vas bilo,premda ga nemate!
Slika i prilika bosanskih javnih preduzeća - višak radnika i previsoke plate.
Piloti i stjuardese BH Airlinesa....nema druge vec pjeske prema Orasju !!! Mozda jedino tako skrenete paznju svjetske javnosti. Turkish i Wizz Air imaju svoga covjeka u vladi koji radi na unistavanju BH avijacije
Sramota ministre nisu iz kompanije sami sebi ukinuli letove za Istambul.Neko je to momacki odradio, a vi se presaberite pa vidite ko je omogucio strancima tri leta iz Sarajeva za Istambul,a nama kapak. A cinicno je reci kako ima viska uposlenih zamajavati narod svakodnevnim nebulozama.Nije to tramvaj nego avion.Nek vam je bog na pomoci domaca aviokompanijo.
sto napadate gospodina bijedica nije on kriv sto se zbog magle odgadjaju letovi
Ne znam zasto, ali u ovom slucaju vise vjerujem ministru nego upravi kompanije.
otjerajte Dervisevice,Jazica i one pisulje po direkciji koje zive u nadi da ce cvaknuti Bebinu poziciju,i pri tom nista ne rade...zaostali ste,propadnite
nije problem ni u dva aviona,ni tri dest. nego u vasim kompetencijama.Da narod vidi ko to vodi i kako...
Samo pomoc,pomoc,pomoc ima li ista sami da mozete uraditi kakav je to menadzment jedne firme koji doslovno kaze ''mi da bi pokrenuli kompaniju treba nam jedno 8 mil. eto ako nije problem da nam drzava uplati jedno 8 mil a za ostalo cemo vidjeti.''Mene samo intresuje kada je ova kopmanija ikada ozbiljno i funkcionisala pa u ''zlatno'' vrijeme nisi imao vrh 5 destinacija na koje si moga letjeti po svemirskim cijenama.Ta Air Serbia o kojoj gospoda u menadzmentu govore je samo na fol nacionalna kompanija stvarni vlasnik i onaj koji najvise uzima kes su Arapi pa to i ptice na grani znaju i prije nego su ih uzeli JAT je ima jedno 50 destinacija(sto direktno sto preko konekcije) vise od nas.Evo ja sada pitam sa koje ja destinacije mogu doci u Sa. sledecu sedmicu i po kojoj cijeni.Napucate cijene kao da letite u najmanju ruku sa novim Boing dreamline u vrijeme kada druge kompanije ljude prevoze skoro pa za veliku porciju cevapa.