Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce od ove Bosne nesto.Ide nabolje.
Hvala SDA sto si obeznijedila sredstva da se ovaj autoput radi. Samo me interesuje kad se ova sredstva koja je SDA obezbijedila, potrose, sta i kako dalje...Jer znamo da crveni kmeri SDP nisu uspjeli apsolutno nista da obezbjede, ni samo trose sto su drugi obezbjedili.
@Tražim Djevojku Simpatičan optimizam. Pa neću da kvarim takvo raspoloženje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dok jedni rade, drugi sjede i kritikuju rad i na tome se slade. To je Bosna i Hercegovina!
Zrnce mozes li navesti jednu jedinu firmu koju SDA nije sjvala a blo ih je puno npr. Famos.UPI.Energoinvest,Hidrogradnja,ZGP,UNIS,SOKO,Aluminij,Zeljezara,Dita,Zrak.Vatrostalna,BORAC TRAVNIK .........MNOGOJE BILO I RADILO JE MNOGO LJUDI.Znas li ko je s*** ako ne znas onda si idiot.
moje divljenje svim izvodjacima ovako kompleksnog dijela saobracajnice. svaka im cast.
....najaviše gradnju sjever zenica a gradnje nigdje...najvjerovatnije da nisu riješili imovinsko-pravne odnose...
Probijen prije mjesec...
je li se meni cini sa prve slike iz zraka, da tamo gdje se autoput treba nastaviti ide direktno ljudima u kucu?
Treba prvo završiti dio od Slavonije do Sarajeva , to je prioritet. Nedavno sam putovao od Zagreba do Sarajeva, čim pređeš granicu u Brodu zaglaviš po okukama i lošim cestama i nikad doći...užas
Pih, ovi se konji hvale dijelom dionice do Tarcina, a mene jeza uhvati kad se sjetim kolike tunele i vijadukte treba sve uraditi po Hercegovini, mozda uspiju za 50 godina.
Ovaj pu ima ravno 50 tunela u bosni. Nevjerovtni troskovi da bi tamo neki madjari mogli na more, ili cesi. Treba za tuzlu napraviti autopu. To bi smanjilo cijenu svega. Ovaj e autoput nece nikada isplati, ako nema neke druge svrhe osim da prevozi hrvatima ma djare ili cehe
Hoćel NERMIN NIKŠIĆ otvorit tunel po 1001 put. Ovo je sigurno najotvaraniji autoput na svijetu. Hoćemo otvaranje hoćemo ministre hoćemo Lagumdziju, hocemo Ensada!!! OTOVRITE SVEČANO TUNEL!!! MI VAS VOLEMO! PUUUUUU
E, jeste ga proburazili.....svaka čast ;-)
E SVE VAS HEBEM LUDE ?! MAJMUNI RADE 0,2 km. AUTOPUTA GODIŠNJE,.A VI TO SLAVITE K'O DA KINESKI ZID PRAVE. UZ SVE TO POTROŠIŠE K'O DA 5 PUTOVA UPOREDO RADE !!!
Jbt .ako ja dobro vidim,ovi se zajebfrkali, pa im po mostu autoceste ćiro viće ihću-ću-ću-ću ...
Jel ja trebam sad da ovdje svršavam od sreće što neko u toj državnoj firmi radi svoj posao, za šta je onako usput rečeno i veoma dobro plaćen?
Dobro placeni jesu ali daleko od toga da rade svoj posao,ovo je klasicno predizborno stranacko "kurcenje" putem dirigovanih medija!
JP Autoceste nastavljaju svoj posao raditi kako treba, svaka cast, samo nastavite tim tempom.
Dok jedni sahranise GRAS, drugi oformise JP Autoceste i izgradise autoput! Sustinska razlika izmedju SDA i SDP-a. Prvi ruse, drugi grade