Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAS MRZIM USMJRENO NOVINARSTVO. STO NE SPOMENETE RMU BANOVICI KOJI JE UZ KOMPLETAN REGRES JUCE DAO VISAK OD 500 KM SVAKOM RADNIKU I JEDINI JE POZITIVNO POSLOVAO UZ UPLACENE SVE OBAVEZE. DOBIT JE 3000000KM. SPOMENITE NEKADA I POTITIVNE PRIMJERE POPUT RMU BANOVICI. LP
Eee sigurno je tako "POTITIVNO" kako ti navodiš. Ti si sigurno usmjereni SAD-ovac iz Banovića, koji sigurno ima platu min. 2000 KM i koji ima sigurno radno mjesto, koje mu omogućava da ne dolazi na posao a da uredno prima platu i taj regres što ga spominješ. NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA i " TJELESNO OBRAZOVANJE TREBA DA JE JEDNAKO SA UMNIM OBRAZOVANJEM.” a kod tebe vidim da nije.
Jos koji dan i mrsss
Oprostajna posjeta i za goste i za domacine.
sto niste rudarima podijelili po stoju za novu godinu
Shupci se sjete rudara samo 21. decembra kad treba provjeriti da li je ostvarena godišnja norma. DRUGOVI RUDARI SRETNO!
TRI dana u SRCU srca regiona SARAJEVA! 35,90€ www.franzferdinandhostel.com